48

Анонимен

преди 7 години

ДПС - терористична организация! Турските служби имат доказателства за контрабанда на цигари и оръжие в полза на ПКК и ДАЕШ

47

анонимен

преди 7 години

гласувай,не подкрепям никого,само тъка ще се изчистят мръсниците,за тези излишни избори заради едно селянче което иска да наложи волята си.

46

истина

преди 7 години

Приятели,да седнем на една маса и да кажем Долу комунистите от Герб Завинаги!

45

Анонимен

преди 7 години

Време е за промяна 5 Коалиция на Недоволните!

44

анонимен

преди 7 години

гласувай не подкрепям НИКОГО ако не искаш да продължаваш да мизерстваш.

43

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за онази партия, която ми гарантира, че ще подхванат запряния зет и кликата, както и дебелото момче и кликата му!

42

Анонимен

преди 7 години

Всички се пените тук, възмущавате се и плюете, но накрая пак ще отидете да гласувате, нали? И мамбото ще продължи до следващите избори. После пак ще плюете и пак ще гласувате. После пак. Не ви ли писна? Явно не.

41

ДРУГАРИИИИ....

преди 7 години

ИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ВЪРВИ ДОБРЕ.....ОБАЧЕ , ПАРИТЕ ГИ НЕМАААААААА.....!!!Я ОТ ТОВА ЖИВЕЕМ ,БЕ ....ОТ , СУРОВАКАНЬЕ , ТАКСИ , ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ....!ДАЙТЕ ДА ДАДЕМЕ БЕ , ДРУГАРИИИИИИИ...!

40

,сега същото

преди 7 години

преди президентските избори социолозите казваха-няма значение кой ще бъде,но да е мъж.Зер армия ще управлява.

39

Партиите

преди 7 години

да разберат, докато пускат на пазара тикви и дини, при положение, че на нас ни трябва яйца и мляко, все ще го духат, така както и ние...

38

Някой

преди 7 години

ДПС, ДОСТ, ГЕРБ, БСП, ... И други, и други.... = БКП!!! Театър за пред електоралните единици! За толкова години един няма осъден и в затвора, а 4 поколения опропастиха и не се знае колко милиарда окрадоха че и продължават! Какво ли не правиха! Коалиция между демократ, цар и туpчин, масови приватизации с м-р 10%, грабежи чрез (и) на банки, предприятия, РМД- та.... НИТО ЕДИН НАКАЗАН и НИТО ЕДИН В ЗАТВОРА!!! Чудя ви се - Как може да вярвате все още че в България има повече от една партия (БКП)????

37

ДО 41

преди 7 години

Реши кога и с радос ще те изпратим, само събери още червен б..к !И билета да е еднопосочен!!!Само така България може да тръгне напред, като изчезнат предателите!

36

?

преди 7 години

ДОСТ е единственото ни оръжие срещу ДПС. Разделяй и владей. Ако разцепим ДПС на две само тогава ще можем да ги контролираме.Този, който всява страх от Турция е просто популист.Проблема на България е Пеевски, Ахмед Доган, купената о тях съдебна система и прокуратура и безнаказаната корупция.От тях има защо да ни е страх и само ДОСТ може да им се изпречи на пътя на вечен контрол над България

35

МАЙНА

преди 7 години

За факаните партии ние не сме НАРОД , а електорални единици.*** сте , факани *** имащи се за политици

34

трябва:

преди 7 години

управление на народа,чрез народа,за народа.

33

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАПовярвай, че като гледам накъде върви Европа - римлянизация и ислямизация ... се замислям на стари години дали да не замина за Москва или Санкт Петербург ...Поне ще живея в бяла държава и сред бели хора.Единствено пустото родолюбие ме възпира ... и аргументите, които споделих с Надето по-долу.Емиграция на Запад ?Никога повече !На Запад само на екскурзия ... :)

32

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До Nadia Nikolova 85Наденце, мила, по-хубаво от България няма !Терминал 2 не е решение. То е временно успокоени, но когато човек започне да остарява и преосмисля живота си разбира, че народната приказка "Камъкът си тежи на мястото" е изключително вярна и мъдра.Не бягайте от България, а се борете да я променим към по-добро !Навън винаги ще си останете чужденци ...Това ти го пише човек обиколил половин Европа и живял години в Англия ...НО, завърнал се в БЪЛГАРИ, за да остарее и умре тук.

31

тоя

преди 7 години

му чета простотиите на принципа на Гьоббелсовта и Живковата пропаганда - обръщам наобратно смисъла и разбирам действителното положение на нещата. Такива са като северния полюс на компаса - гледаш накъде е север и продължаваш на юг.

30

Анонимен

преди 7 години

Времената са много по различни от преди няколко години. Вече е необходим човек , който да защитава националните интереси. Сляпото подчинение на запада от страна на ББ вече се е изчерпало. Винаги съм гласувал за десните, но се учудвам, че в момента те не оценяват обстановката в света. ББ е комплексиран човек поради своята ограниченост и от тук неговото слугуване на ЕС и е готов на загърби националните интереси. Мисля, че времето на неговата партия е изтекло. Просто са необходими др. лидери.

29

П.Петров

преди 7 години

Като видя мнение на Кънчо и Райчо голферите, моментално си го премествам в другия крачол ! К. !