26

Анонимен

преди 7 години

уникално красива песен която просто се нуждаеше от уникално красиво видео https://youtube/watch?v=sy0fVIAkDVg

25

Анонимен

преди 7 години

Прекрасна песн и прекрасно изпълнениел. Не звучи като тотален хит, но Кристиан е изключително талантлив и се надявам изпълнението му да бъде оценено подобаващо.

24

Анонимен

преди 7 години

Масово се харесва песента, повечето коментари са възторжени, отрицателни почти изобщо няма. От другите фаворити само белгийската ми харесва, на Швеция и Италия, която се очаква да победи, са страшно безлични ретро бози, изпълнявани от чичовци в костюми, които приличат на перверзници. На Швеция и клипът е странен и изглежда доста непрофесионален, звучи невероятно, но е така.

23

Анонимен

преди 7 години

Хубава е песента. Можеше да има малко повече пауър в припева, но изпипана, изпълнител - върха. Ще е пак в петицата, с повече късмет от зрителския вот може и в тройката.

22

Анонимен

преди 7 години

За първи път да пратят нещо свястно на тоз конкурс, ако миналата година станахме 5ти с с една певица и песен абсолютно безразлични за мен.То сега трябва да сме първи с голяма разлика и то защото песента е уникална и Кристиян е много симпатичен! Успех!

21

Анонимен

преди 7 години

П.С. Разбира се, Евровизия няма нищо общо с музиката и качествата на песента, така че шаблонно нещо може и да мине. Ама това не значи, че е стойностно. Но в крайна сметка, след песента за кланета и смърт, която спечели миналата година, всичко е възможно.

20

Анонимен

преди 7 години

Уф балада и то толкова безлична. Да, модерно е звученето. Ама е безлично. Няма какво да те разчуства...Да не говорим, че не позволява на Кристиян да се изяви нито гласово, нито като шоу, нито като енергия. Тъпо. Много харесвам Кристиян, но тая песен е толкова шаблонна за евровизия. Мисля че имам 2-3 такива в плейлиста от предишните 2 евровизии. Тази май няма обаче да се окаже там. Да му бяхте измислили нещо весело, младежко, енергично. Вярно че континента се състарява, ама чак пък толкова.

19

Анонимен

преди 7 години

tova zialoto e zirk ot godini evrovizia samo za pari e napravena, a i politikata syshto e mnogo vajna.

18

Анонимен

преди 7 години

Момчето е супер, но няма шанс.За да спечелиш сега трябва да си гей,травестит,лесбо,да говориш против Русия,Путин или да квичиш като умираща котка да измислени татари.Това е конкурс за политическа песен, с която да декларираш вярност и преданост към Меркел,Оланд и т..

17

Анонимен

преди 7 години

Такава атака ще направим като на евро2016

16

Демократ

преди 7 години

Абе няма ли в евроатлантическа България добри евроатлантически певци, ами пращаме руснак в демократичен Киев? Той дори българки не може да говори, с руски акцент говории и смесва български и руски думуи. Ами ако не го пуснат? Демократичен Киев вече обяви, че може да не допусне руската участничка. Ако на този руснак баща му или майка му са правели изказвания в полза на Русия може и да му забранят да участва.

15

Анонимен

преди 7 години

Все тая! Колко песни от Евровизия запазват популярност?

14

о

преди 7 години

щом не се пее за изселени татари или нещо против русия или не е с пола и брада няма как да спе4ели! особено балада!!! има много по- добри от това мом4е в българия!!но ми се струва 4е конкурса е обсебен от една много известна световна музикална компания!!така 4е е възможно да сме в десетката !

13

Бау

преди 7 години

За всички много успели в живота *** ще кажа, че букмейкърите ни слагат на 4-5 място с тази песен и Европа я харесва доста. Даже сме по-добре от миналата година според тях, а те почти винаги познават точно. Така, че тихичко ...

12

exfan

преди 7 години

БЯХ голям фен на Евровизия някъде до 2009 г. когато Александър Рибак спечели с Fairytale - топ пърформанс! После конкурсът деградира и загубих интерес - от година на година все по - безлични парчета, еднодневки. След 1 месец вече никой не си спомня нито за певците, нито за песните. А за България с чиста съвест мога да кажа, че баладата на К. Костов е най - доброто което сме представяли на Евровизия досега. Не казвам че е чартбрейкър, но звучи стилно, издържано. Не като съвременна чалга. Този път можем да стигнем второто място защото...само чуйте баладата на UK.... Луси Джоунс - композицията,

11

11

преди 7 години

Тая лигава шитня нищо няма да спечели.

10

Анонимен

преди 7 години

започнаха пак вълненията по фестивала на "политическата песен".победителят - показва накъде духа масонският вятър

9

МирабеЛЛа

преди 7 години

Каквото и да говорите, мисля че песента има шанс да попадне в топ 5 тази година. Момчето има добър глас, модерно звучене. Въпрос на добър вкус е да се направи завладяващо представяне в нощта на конкурса.Желая Успех на Кристиян и силно вярвам в успеха му!

8

Анонимен

преди 7 години

Даже нашата песен да е нещо невиждано и нечувано добро изпълнение ние няма да спечелим, защото в Европа не ни смятат за хора :) и са си прави... като видят какви селендури ни представляват е напълно нормално

7

Един

преди 7 години

Евровизия е Параолимпиадата в музикалния свят.