12

Наплашен

преди 5 години

Ква е тая снимка,бе? Защо не са мъж и жена , а са двама мъже? Не сме п.дали все още или може би такива искате да ни направите?

11

Падна ми като отвес

преди 5 години

До от тенекеджийницатаОсвободи се от комплексите и предразсъдъците си и може и да откриеш свястното гадже.

10

Стара мъдрост

преди 7 години

Ако искаш свястно гадже, не го търси сам, а изчакай баба ти да прецени коя мома е стойностна, после да се запознае с нейната баба и накрая те двете да ви запознаят вас двамата :)Навремето в Англия е имало подобно правило. Ако младеж хареса девойка, първо казва на леля си. Тя търси начин да се запознае с някоя възрастна роднина на това момиче и чак след това двете лелки запознават младите. Считало се е, че почтените и благонадеждни млади хора се запознават по този начин.

9

Статията кърти пак!

преди 7 години

Най- яко от всичките тъпотии в статията за мен е предложението с музея. В него се казва, че там жените "или имат деца или са учителки", но въпреки това..., т.е. смело може да се направи извода от така написаното, че учителките нямат деца или че майките и учителките не стават за "свестни гаджета"."жените, които ходят по музеи имат деца или са учителки, но пък никога не се знае"

8

от тенекеджийницата

преди 7 години

Те пък мъжете едно разбиране разбират, всички от всичко, затова навсякъде е полуразруха. НАЙ-досадното /и смешно/ качество на мъжете е фукнята.

7

Анонимен

преди 7 години

В бара. :)

6

Анонимен

преди 7 години

В екарисажа!

5

Анонимен

преди 7 години

Докато си разхождате кучето на концерт в операта минете и през железарията.Поне кучето ще си хване нещо.

4

ШибиРиби

преди 7 години

Не си губете времето по разни места, бягайте към евтините закусвални, там са свестните момичета.

3

Анонимен

преди 7 години

Да и гадни болести като калчища върху които трябва да се изплюеш за да стане работата...

2

Анонимен

преди 7 години

В железарията всички влизат само с една мисъл...да си хванат гадже :D

1

шопето

преди 7 години

То као е трънало, ше ги търсите по гейпарадете бе. Я одам още со потуре и влача големи мадуре и проблема со шопкиньете неам. То таа работа сака слугувеж , не я раздават као европаре на некого. Ши требе да се трудете пичьови.