79

ognyanz

преди 7 години

Бойко, като изпечен банкянски хитрец умело смесва истината с л'ъжата. Да, служебното правителство смени доста от областните управители на ГЕРБ, за да не манипулират изборите. Но съвсем не е назначило на тяхно място хора, предложени от БСП.Когато Бойко уволняваше хора, назначени по време на тройната коалиция, даваше следното просто обяснение: "След като е имало партийни назначения, ще има и партийни уволнения". Е, дойде време това да се приложи и за гербаджиите.

78

тузара

преди 7 години

кмета на шумен манипулира обществени поръчки за саниране, в полза на свои съпартийци, какво ще направиш по случая.

77

1

преди 7 години

До Анонимен-90,прав си,а баш комуниста от банкя,какъв тумор е,доброкачествен или е вече гербер.

76

Анонимен

преди 7 години

няма по-голям тумор от комунистите

75

анонимен

преди 7 години

Да БЕ вярваме ти.Ти нали никога не лъжеш.Ама ние знаем,че ти никога през всичките години не си ни лъгал,е само истината не си казвал,но това според тебе е дребна работа.

74

Анонимен

преди 7 години

Каква чистка? Само козметични промени. От 2009г. накъдето и да се обърне човек, навсякъде калинки -по общини,министерства, полиция, съд, камари, институции, бордове на директори. Нека дойдат едни независими и честни хора на власт и да се поразровят както трябва за 26 милиарда дълг, абсурдните надценки за саниране, КТБ, милиард и половина здравни, които изчезнаха по време на 1 мандат...и.т.н. Крайно време е истината да излезе наяве.

73

nina

преди 7 години

Бойко Борисов е казал: "Подведоха ме..." по повод Елена Йончева. Добре, това може да се случи на всеки /макар, че като се случи на Корнелия Нинова тя стана "г-жа Лъжа"/.Ще има ли доблестта господина от ТВ екрана да се извини на оплюната /това е точната дума!/ Елена Йончева. Не казвам да напусне политиката-да не е луд?! Той се хванал за нея със зъби и нокти.

72

БАБА БУНА

преди 7 години

А ТИ КАТО ЧИСТЕШЕ,КЪДЕ БЕШЕ,МОЖЕ ЛИ ЕДНА ДЪРЖАВА,ИЛИ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ДА СЕ РАЗВИВА БЕЗ МОЩНОСТИ,ИКОНОМИЧЕСКИ САМО НА КРЕДИТИ,КАТО НЯМАМ ТОК,НЕФТ,ГАЗ,САМО С ПАРИ НАЗАЕМ ОТ КОМШИЯТА С ЛИХВИ ТАКА ЛИ ЩЕ ЖИВЕЯ.ТИ ТОЧНО ТОВА НАПРАВИ,ЗАМРАЗИ ВСИЧКО С КОЕТО ЩЯХМЕ ДА ПЕЧЕЛИМ,А ПЪК СЛАГАМЕ ПО БЛОКОВЕТЕ НА НЯКОИ ИЗОЛАЦИЯ,ПЕЧЕЛБАРСТВО,НЯМАШ ЛИ СЪВЕТНИЦИ И ТЕ СА КАТО ТЕБЕ,ВИЖ УНГАРИЯ,ТУРЦИЯ И ДР АМЕРИКА,НАЦИОНАЛНИ ПРЕОРИТЕТИ,ИКОНОМИКА И ПАК ИКОНОМИКА,А НЕ ДА ПРЪСКАШ ВОДА С МАРКУЧА,ТАЗИ ВОДА Е СЪБИРАНАОТ МЕН.

71

Анонимен

преди 7 години

Това е най-алчната и нечестива Тиква в републиката! Чакам с нетърпение деня, в който ще и *** на гроба!

70

Анонимен

преди 7 години

Ако проверите във ромските махали кой печели във изборите за парламент от 2009 насам ще разберете кой купува гласове.Не е ДПС и БСП.Лесно се проверява.Ромите са имали министър председател

69

Анонимен

преди 7 години

На времето момчето имаше пръсти,но поради това,че няма достатъчно акъл започна да ги пъха там,където не му разбира главата!От тогава вече е без пръсти!Да си правят сметката тези,които знаят да смятат!

68

Анонимен

преди 7 години

гарелов е постъпил много достойно, защитавайки колега журналист. изразил е личното си мнение, а не позицията на правителството. що се отнася до борисов, непрекъснато пуска от тук оттам по нещо, прави се на интересен , а го достраша да се яви на лидерски дебат, да представи визията си за управление. страшно несериозен. най-голямата му интрига беше когато по-средата на мандата си сам се оттегли. такава безотговорност не съм виждала. сега този човек иска отново да управлява. какво нахалство!

67

Нели

преди 7 години

Абе Страннджа ти вече не си от Герб само да питам

66

Анита

преди 7 години

Изпратил е sms наГержиков който гласи Уволни веднага Иван Гарелов

65

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Лъжлива Тиква, но доста крадлива.

64

Aнонимен

преди 7 години

Борисов да се маха вече от политиката. Изплюе нещо, а после се чудят кой да нарочат за виновен. България вече няма нужда от него.

63

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БСП мълчи, като г.. за Ердоган... - новите опорни точки на Кремъл не позволяват да се критикува верния съратник на таварисшч Путин... - вече е забранена темата за сваления руски самальот и за жестокото отмъщение...

62

До 63

преди 7 години

Странджа, Гарелов много добре знае какви пари и каква мисия е имала Елена.Как се ходи ей така в най ,,огнеопасните точки" и конфликти.

61

Активист на БКП

преди 7 години

Всички знаем,че Борисов е комунист ! А който е бил и един ден в живота си,остава такъв до края му...

60

анонимен

преди 7 години

Този сайт най после се намеси.Какви журналисти сте бе господа,като колегата си не можете да защитите.Мълчите,три дена мълчите нищо не пишете -и защо.Толкова ли ви е страх от тази мутра или просто не сте истински журналисти.Какво неговата страна ли вземате.Ако познавахте добре Йончева,а вие сигурно я познавате знаете,че тя не лъже.Борисов лъже всеки ден.и днес се е обадил,сигурно е ,той така действа като мафиот.Обвиняват я в присвояване на средства преди 9 години-колежка ви е!!!!!!!