18

Анонимен

преди 7 години

Направете една статистика колко са завършилите до 89г на миналия век и колко от там насетне и тогава ми кажете с какво се гордее СУ

17

Анонимен

преди 7 години

да убием качеството с количество

16

13 do 17

преди 7 години

Аз не говоря само за СУ, а за София.Може би 25% от парите в държавата се наливат там.Тая колосална сума пари където и да се налива другаде, ще даде същия резултат.Не може така ! Хората в провинцията да умират от глад и да няма работа.

15

Анонимен

преди 7 години

Ние даваме почит на миналото на този универдитет. Виж настоящето не е за уважение. Някакси го принизявам до нивото на ЮЗУ, което е наистина дъното. Там да учиш значи си бавноразвиващ, сляп, глух, ням...но някакси се дипломираш. И да уточня! Говоря за сега, не за каквото беше.

14

Анонимен

преди 7 години

Няма файда!

13

Анонимен

преди 7 години

Ако държавата всяка година налива 10 милиарда лева в махалата Махленово, която е на майната си и само с 10 души население, то до 20г, там ще има Университет, фабрики и поне 500 000 души население и най-добрия университет.Така че, нека хората от бивше село София да не се хвалят !

12

az

преди 7 години

не на вишистити, фашистити, танкистити, и маникуристити

11

сава

преди 7 години

тук има писания на *** и елементарни хора, незнаещи че софийски университет дава най-доброто образование в България,че влизането в този университет е трудно, тук са станали студенти най-добрите българи, че е въпрос на престиж да завършиш този университет,този университет е дал големи български учени, гордост е да си завършил този университет,трябва да гледате с уважение всеки завършил този университет.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9ТАКА ДЕ- ПРЕДИ ВСИЧКО НАУЧЕН ПОДХОД.

9

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ ЗИМА ДОКАТО СЕ НАКАНЯ ДА КУПА ПРАЗ И ТО...О, ЗЕЛЕНИЯТ ЛУК ИЗЛЯЗЬЪЛ. ТА СИ ВИКАМ ЩО ДА НЕ ГИ БЪРКАМ ЯЙЦАТА С ЛУК?ИМАМ 2 ВИСШИ- МОГА ДА СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ.СЛЕД ДОКТОРАНТУРАТА И ЩЕ СИ ОТГОВАРЯМ.....

8

O da

преди 7 години

Vidiahme gi kakvi proizvoditeli sa na prezidentstkite bg izbori...

7

ОЛИИИИИИИИ

преди 7 години

ПРИ 50 ВУЗА- ТОВА ПРАВИ 20 МИЛИОНА!

6

Анонимен

преди 7 години

СУ дал четвърт милион висшисти на България. А ТЕ КАКВО ДАДОХА!?

5

ardamuzik

преди 7 години

O, zatui li RBg e na tozi krasiv hal?! Zaslugata e na SU - to?!

4

Анонимен

преди 7 години

I vsichki sme po stroejite v de uk i za kakvo sum dal edna torba s pari s krdditite i mukite i prochie kato v chujbina stroitel vzemam poveche ot direktor v bankata...tova e istinata

3

Анонимен

преди 7 години

Висшите учебни заведения бълват безработни висшисти, хора с дипломи, но без необходимите умения за професионално реализиране и развитие в съвременния свят. Не знам каква е тази мания за получаване на висше образование, но тя явно е превърната в изгоден бизнес от алчни и безскрупулни висши учебни заведения, които ви вземат парите, губят ви времето и накрая ви пускат на улицата с един хвърчащ лист хартия, но без никакви умения. Разбира се има и изключения, но те само потвърждават правилото.

2

Икономов

преди 7 години

Висшистите са вредни! Те са тези, които се правят на "умни и красиви" и обикновено стават либерасти, толерасти и сор.соиди. Вместо университети трябва да има ЛАГЕРИ, изолирани от градовете, в които младите хора да бъдат обучавани от строги възпитатели на правилно политическо мислене и на спорт!Само така ще де оправи държавата!

1

Анонимен

преди 7 години

Ами нищо не е! То в момента има сигурно четири пъти повече висшисти.