18

Магазинера

преди 7 години

До АнгелАми явно кликат, иначе полицията няма да бие тревога. Докторите и адвокатите обикновено са законопослушни хора и като видят, че имат неплатена фактура, тръгват да я отварят

17

аз

преди 7 години

До Анонимен 1---------------------------------------Направо си глупав.Става въпрос за белгийските лекари и адвокати,бе пукал!

16

Анонимен

преди 7 години

Я ко тее прехвърлила на боб някои да ти ползва минутите което няма това право и е подсъдимо държа да подчертая сигорно някои *** я е почерпил ми как пък всеки път като сключи договор потребителя как не видяхме един бонус тогава къдее промоцията питам кои не спазва договорна кауза те защо защото сме обикновенни хора яко сме баровци нема да е така измамници дано се наядете това нее самов мтел във всяка една свера яжте

15

Анонимен

преди 7 години

Доктори и адвокати тия дерат всичко наред ми ония спят данс това си се знае кои какво прави интересното е защо не земат мерки а само когато се налага винаги сме били лоялни клиенти тука на всичко изведнъж телефонен оператор дига цените не даи си боже да разбера че са ми дали номера и затова да ми се товарят сметките ще ги осъдя всеки път лие грешка ами кажете бре хора какво става мтел странни са тия грешки *** за наша вреда посредата на договора изведнъж а кажете какво става господ знае

14

Ангел

преди 7 години

Съмнявам се че ще имат успех с Високо образовани хора.Само ***.от може да кликне върху съмнителен файл от непознат мейл!

13

Анонимен

преди 7 години

до 13:от над 10 години съм без антивирусна, и също нямам проблеми ;)то не е до това нещо да ти чисти, а да не цапаш :DПък като дойде нещо ново то ще хване и мен и теб и двамата ще преинсталираме :D

12

321

преди 7 години

Браво на хакерите,да продължават да обират тези мерзавци.

11

Да

преди 7 години

Доктори,адвокати,ЧСИ,банкери тези трябва ежедневно да се тормозят и крадът зада видят как живее народа.

10

Анонимен

преди 7 години

Ужас!!!! Дано да не попадна на такъв хакер защото 100 ГБ Порно ще отиде по дяволите

9

Анонимен

преди 7 години

Затова има аварии по за минута пак се почна

8

Анонимен

преди 7 години

Ми те имат пари друго кои има никои и енергажии тия са наи добре

7

Анонимен

преди 7 години

ДО АНОНИМЕН 1ДОКТОРИТЕ БЯГАТ НАВЪН,ЗАЩОТО СИ ПРЕДСТАВЯТ,ЧЕ ТАМ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ.ПРОПУСКАТ,ОБАЧЕ НЕЩО ВАЖНО-ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ПАЦИЕНТИТЕ ТАМ НЕ МОЖЕ ДА Е КАТО ТУК.ТРЯБВА ОТНОВО ДА УЧАТ МЕДИЦИНА ,ЗАЩОТО СИ Е ЧИСТА ЛЪЖА,ЧЕ ТАМ ИМ ПРИЗНАВАТ ДИПЛОМИТЕ.СГАФЯТ ЛИ ЗА НЕЩО,ВЕДНАГА ИМ ОТНЕМАТ ЛЕКАРСКИТЕ ПРАВА И СА ДОВОЛНИ,АКО НЕ ГИ СЪДЯТ.ЗА ТОВА МАЛКО ЛЕКАРИ РАБОТЯТ ТАМ КАТО ЛЕКАРИ И ДОСТА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ВРЪЩАТ.

6

Анонимен

преди 7 години

Чакайте българин да плати, от глад ще умрете, нещастници! Тук просто който не може да го направи сам ще викне някое момче-компютърджия за 30лв. да преинсталира уиндоуса и готово ;)

5

Анонимен

преди 7 години

"да се потърси специалист, преди да се плаща" да, не е лошо и ние трябва да ядем, макар декриптирането да е почти невъзможно.

4

Анонимен

преди 7 години

Един пъти те да са жертви :)

3

удри

преди 7 години

Тарикат стават адвокати,стават адвокати, сладка работа.Кофти хора вадят от затвора,вадят от затвора, лоша работа.

2

Анонимен

преди 7 години

Много правилно. Кво тормозят възрастни хора. Правилно е да се скубят - скубачи. Да не ти се налага да попадаш на лекар или адвокат - смъкват ти кожата.

1

Анонимен

преди 7 години

Аз пък си мислех, че докторите са бедни и за това бягат навън :( Колко съм наивен ...