7

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа бяса, не си прав! Не можеш да го изкорениш от дивата природа на 100% без да я унищожиш. Има го и при хищниците, има го и при тревопасните, има го и при катериците и прилепите. Ако те ухапе каквото и да е диво животно, по подразбиране раната трябва да се възприема като потенциално рискова за бяс. Особено в областта на врата и главата. Затова и няма гаранции.За другото напълно подкрепям!

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Ваксините са читави, не бой се. Факт е, че допреди антиваксърчетата да почнат да пръскат малоумието си наоколо, морбили беше практически изчезнала от България.Заради това и тук няма нито полио, нито коклюш, нито дори животински болести като бяс, който пак идва само от Румъния.Ваксините работят, въпроса е хората да имат мозъка да ги слагат на децата си, вместо да слушат БГ *** из нета, и да гледат Гала.

5

до 3

преди 7 години

...идват от заразеният ти и разнищен *** от ежеминутно " радване" на африканските бежанци.....1831

4

Lan

преди 7 години

Правописът ПАК е на "световно" ниво!

3

Анонимен

преди 7 години

Има грешка в дестинацията. Всички заразни болести идват от Русия.

2

Анонимен

преди 7 години

Да му мислят тези които са против ваксините.

1

Анонимен

преди 7 години

Сега тия, дето сме си ваксинирали децата, остава да се надяваме, че ваксините са били читави, а не някакви потайно внесени от ханадола. И освен това морбили пълзИ, а не пълзЯТ, щото няма една морбила, две морбили.