10

Секс, 27г, надарен

преди 7 години

Най-голямата грешка която една жена може да допусне е да си легне с Минко, 47 годишният ерген. Но все пак макар и жени, чак тооооолкова глупави няма.

9

Анонимен

преди 7 години

Като сте недоволни, вземете се съберете накуп всички коментиращи спецове, пък дано се оправите един друг кой както може - то е ясно, че не можете да прирпарите до нормална жена...

8

Анонимен

преди 7 години

Говориш господине за хора, които не са във връзка от 15 години.Имат други семейства, гаджета, приятел, приятелка.(не е задължително да са във връзка) Това, че поддържат чистота в личните си отношения един към друг, говори за тях, какви хора са всъщност! Изключително възпитани и толерантни. Едни цивилизовани взаимоотношения, достойни за пример. Повечето хора не се поглеждат повече, не се търсят, не комуникират. Стават напълно непознати.

7

бай Спиро

преди 7 години

До 22Я ти думам за случаите кога она сака, а он не сака. Иначе кога она не сака е подсъдно.

6

Анонимен

преди 7 години

Кога двама душе не се сакат повече не правят любов. За туй връзката им е на туй ниво, като по сестрима. Като брат, приятел.

5

бай Спиро

преди 7 години

Мрънкането и дудненето са най-големите убийци на мъжкия мерак !Освен това ако една жена се държи с мъжа си като със сестра, рано или късно и той ще се държи с нея като със сестра !Свирката не е унижение за жената, а уважение към мъжа !Жените си умират да ги ревнуват. Но, ако мъжа ти повярва, че наистина си имаш друг или ще стане некотролируем или просто ще престане да е интимен с теб, щото го е гнус.

4

Анонимен

преди 7 години

вас ви е яд че Минку ми действа благоводно.

3

Анонимен

преди 7 години

Minko e gyotveren jenamu izmori sasedite ot "sex" dokqto toy fashizira

2

Eksperta

преди 7 години

Минко селянин си мри или емигрирай *** такава

1

Анонимен

преди 7 години

"minkulina" sviri na shestata sinfonia na nadareni arabi :)