83

ББ

преди 7 години

Холанди трепери!!!!!!!!

82

Имигрант

преди 7 години

ТУРЧИН КАЗВА ЗА ГЕРМАНИЯ.ЕДИН ЛЮТ ПИПЕР НЯМАТ!

81

Анонимен

преди 7 години

До 35 георги:статистическите ти факти са верни,но не е вярно това което ще стане на практика.

80

Анонимен

преди 7 години

Холандия ще клекне пред ердоган,както обама ,меркел и путин.

79

шопето

преди 7 години

Па дека са онеа дека сакат мигранте бе,? Они знаат ли ко ши стане коги мигрантете станат повеке от назе? Они, политиканьете ши побегнат преди нази ей! Народо требе да мисле ей, и най-много младоците, дека остаиа *** и тате си сами!

78

Анонимен

преди 7 години

Ами да ви *** у холандците кво търсят 500 000 рез.ани при вас бе да не би сви.рки да им правите на ре.заните ч.ворове? Евах ви макята холандска !

77

Анонимен

преди 7 години

По коментарите си личи колко ганювчета работят за турски патрони в запада.

76

Анонимен

преди 7 години

Холандецът се усети, че му е опрян дебелият и взе да дава заден.

75

Анонимен

преди 7 години

Българите мият чинии в чужбина, защото държавата я управляват некадърници-сринаха икономиката,енергетиката, продадоха печеливши предприятия, други разрушиха. Два милиона няма в България и още има безработица. Абсурдна държава!

74

Тервел

преди 7 години

Крайно време е Европа да врътне всички кранчета на анадолците,дано се усетят,че са нагазили в киреча.Няма как да вървят към диктатура,да вкарват забрадените пингвинки в университетите и държавната администрация и едновременно да се правят на модерна държава и икономика.Вкараха 1000 журналиста и 10 000 университетски преподавателя в затвора и били демокрация, а холандците фашисти?Тия мустакатите само, ако ги изтрещиш с голямата сопа по главата започват да схващат че има и чуждата гледна точка.

73

SS

преди 7 години

тоа ердохан или не знам там къф, да не се заканва много-много, че да не изхвърлят сънародниците му от Холандия, че и от Германия. Не се ли сеща, че това може да стане много "блиц", и то с 'любезното съдействие' на коренното население. А като се стоварят 5-6 млн. тюрки в Туркия, може и жив да го одеркат...т

72

Анонимен

преди 7 години

Двойното гражданство в Холандия е възможно в доста особени случай. Интересно как половин милион турци са се сдобили с него.

71

До Анонимен 79

преди 7 години

Не българите не мият чинии в турските кръчми в Чужбина. Чиниите ги мият турските роми, които не знаят чуждия език и са принудени да слугуват на турци.Българите, които знаят езика на държавата получават заплатите на местните инженери, лекари, програмисти.Но в момента е по-изгодно да си програмист в България, отколкото на запад.

70

Анонимен

преди 7 години

Цялата тази врява от турска страна ни показва, че трябва колкото се може по-скоро да отменим двойното гражданство за хора, които не са родени в България, не са плащали от поне 10 години данъци в България и не знаят български език

69

грешка ефенди марш

преди 7 години

Ердоган изтрепа маса народ в турция... Но тук се обърка жестоко. Това е една от държавите на богатите евреи - ниската земя. Това е края на този ***!Сега ще видите как се защитава родина!

68

Бг

преди 7 години

Май сте си повярвали,че може да заповядвате на някого!Смешници!С какво сте толкова незаменими,че всички с вас да се съобразяват?Лошото е,че някои от вас дето България ги е изучила и тук работят накрая са най-неблагодарни!Но това е присъщо за анадолския манталитет-забиват нож само в гръб,защото не им стиска!

67

Анонимен

преди 7 години

Хората в нормалните държави са казали - два мандата, не повече! Ако ще Христос да е, два мандата и да си ходи! После нещо се случва с хората и те полудяват. Явно това е характеристика на биологичния ни вид, все така става. В началото управляват добре, въздигат държавата, явно са добри политици. Но на третия мандат просто полудяват...За примери освен Ердоган всеки може да се сети.

66

bg turcin netherland

преди 7 години

До Анонимен-Mnogo se lijes ti umniko minaha tiya vremena,bg grajdanite imat pravo na rabota i to zakonno u vsaka dirjava v eu.Ne sme kato amudjite haylazi,mosenittsi,sosialciyi i sarlatani.Bilgarskiya grajdanin e rabotliv i obrazovan covek oki.

65

Анонимен

преди 7 години

Турците още веднъж показват на света какви са ***.

64

Анонимен

преди 7 години

Българите в Европа стоят много по-долу от турците, всеки турчим, пакистанец, арабин е с много по висок социален статус в западна Европа от мизерните презряни българи които само мият ресторантите и магазините на турците а сега ги сложиха на втора скорост, всички им се подиграват и им плюят в лицето.