214

Цик

преди 7 години

Бойко губи тотално изборите за протокола!

213

БЬЛГАРИН

преди 7 години

До /БЪЛГАРИН САМО ВЪЗРАЖДАНЕ

212

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименИ ТАЗИ ПАРТИЯ КОЯТО ЩЕ БИЕ И ГЕРБ И БСП СЕ НАРИЧА----ВЪЗВАЖДАНЕ ЗА СЕГА Е САМО С 34 ТОЧКИ

211

П.Петров

преди 7 години

Бързи сме ... АМА НА ЗАДНА !

210

Анонимен

преди 7 години

Мнооого ще се изненадате ,защото и Герб и БСП ще вземат доста по-малко гласове от колкото се пъчат че ще вземат. Хората се напатиха от тези крадци и това ще е голямата им изненада и партии дето изобщо не ги слагат в сметките ща вземат доста по-вече гласове ! най-огорчени ще останат крадците от влизането на партията с 4 в парламента ! Да живее България !

209

Бай Груьо

преди 7 години

Абе Бойко на кой да вервам, На киеко ли или на тупаня

208

Анонимен

преди 7 години

Он вика че сме добре, апа язе не съм бил разбрал, та за това он ми кажува та да разберем.

207

Пижо

преди 7 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ДА ГО ПОКАЖЕМ

206

екото

преди 7 години

Аз повече за Герб няма да гласувам а вие си трошете главите

205

Прост народ

преди 7 години

"Според експремиeра имаме идеални икономически параметри"Щом според него сме добре(идеални направо), значи трябва народа да проумее, че това е ***, който трябва да бъде изхвърлен. Ако *** не иска да отива на бунището тогава трябва да се терминира/унищожи!

204

Анонимен

преди 7 години

И БОРИСОВ И КОРНЕЛИЯ НА ЕДИН КАНТАР ! И ДВАМАТА МИЛИОНЕРИ ,ПИТАТ СИ ШАПКАТА И ТЪРСЯТ БАЛАМИ ДА ГИ ИЗБЕРАТ ЗАЩОТО НЯМАТ НАСИТА. ХОРА МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТИЯ ДВЕ ПАРТИИ ДО КОГА ЩЕ ГИ ИЗБИРАМЕ ТИЯ КРАДЦИ ?

203

ТАКА ЛИ?

преди 7 години

НООООО НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ БЪРЗАТА РАБОТА Е СРАМ ЗА МАЙСТОРА - НЕЩО КОЕТО БЯХТЕ ВИЕ Г-Н БОРИСОВ - ВЕЧЕ ТОЗИ "МАЙСТОР" НЕ ГО ИСКАМЕ

202

аа

преди 7 години

е то няма закакво, тя е против. :) но иначе за кражби, корумпирани министри, обедняване на българия, такива ми ти неща. Не го разборам българския политически пейзаж.

201

Анонимен

преди 7 години

Само с против не стават нещата. От месеци я слушам Нинова как е против не знам си кво. А да каже най накрая ЗА какво е.

200

не го слуша главата

преди 7 години

Толкова ли не му намериха хапчета за тоя човек. Бъкан с милиони и милиярди може би, едни хапчета не може да си купи!!

199

шумахер

преди 7 години

каква скорост с изгнилия москвич

198

анонимани

преди 7 години

срам и позор на главомислещите ,на последно място и сравнени като бавноразвиващи сме с тези цифри за пенсия, тои седнал стратега да ми казва че икономиката му се развивала на скорост,стига вече слепи и подхилващи се оратори ,замазващи с големи фрази плачевното положение на обикновения българин ,а не да се пъчат с милионите охигарсите и магистратите ,създаите здрава ,животожизнена средна класа

197

помнещ

преди 7 години

До Анонимен 253:Същият съм Анонимен 253 (забравил да пише помнещ).Допуснал съм грешка : "От 1977-а насам все забогатявам даже като пенсионер съм по добре отколкото бях преди 1989-а"Да се чете: ".От 1997-а насам все забогатявам даже като пенсионер съм по добре отколкото бях преди 1989-а.

196

помнещ

преди 7 години

До Анонимен: "Вие каквото сте си сложили това сте яли 50 години. Не е било чак толкова много с един Москвич и кисело зеле ... цел за ***."Не бъди толкова краен защото такива като този от Кремиковци не са всичките които са били доволни от киселото зеле и москвичите. Не сме били нещо по различно от вас но смъртоносната хватка на комунистите беше нещо ужасно. Не ви го пожелавам.Все пак влязохме в ЕС и НАТО когато все още бяхме ние активни а битката през 90-е не беше лека.

195

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 238: "...А НИЕ ОБЕДНЯВАМЕ ВЕЧЕ 27 Г..."Добре съгласен съм за политиците, гласувай за когото искаш, но какъв си бил преди 1989-а че сега обедняваш.Аз съм работил като техник преди 1989-а и след това пак същата професия до преди няколко месеца. От няколко години съм пенсионер други доходи нямам и нямам реституция само каквото изкарам. От 1977-а насам все забогатявам даже като пенсионер съм по добре отколкото бях преди 1989-а. Даже имам спестявания нещо немислимо при комунизма.