18

mgs

преди 7 години

До benzin 100Теб с отстъпка ли ти го дава, за да пишеш за бензина му при статия за бабите от Свежен...

17

benzin 100

преди 7 години

Всички против Марешки, но бензина му е 1,86лв.Никой не говори за това, но всички зареждат там. Не знам защо Лукойл, Еко, ОМВ, ШЕЛ продължават да продават на 2.12 лв.Има ли някой който да зарежда там !!!Не на лъжливите монополисти в бизнеса с горива !!!

16

123

преди 7 години

Само където снимката не е на с.Свежен. Google-нето го за да се уверите.

15

123

преди 7 години

Тъй като това е моето село, ще ви кажа че до преди 5 години там нямаше обхват на нито 1 оператор. Никъде чак извън селото. Преди 4 години виваком сложиха клетка. Явно всички са с 3г интернет от тях, тъй като там друг тип High tech неща просто нямаше до преди това (за хубаво)

14

123

преди 7 години

Това е моето село. Едно от най-разкошните села в България!

13

Тодор Живков

преди 7 години

..."автор на речите на ...Марк Зукърбърг"Ето. И той като мен. Всички умни сме така. Обслужват ни.

12

Милка Дачева

преди 7 години

Отидете,вижте,усетете духа на българщината,говорете с хората.Това го няма никъде в България.Там има истински живот.Не ми го побира ума ,как може да коментираш нещо след като не си го видял.Дано някой ден да имаме такива българи за управляващи като в селоо СФЕЖЕН!

11

пинко

преди 7 години

издухана работа е тоя фейсбук и нон стоп интернет, новото робство и новите зомбита са налице...

10

Един българин

преди 7 години

Е, чудо голямо ще каже човек.Баща ми също е на 75 години и той си има профил във фейсбук.Та бабите и дядовците нямат ли право да ползват интернет?

9

Анонимен

преди 7 години

А в това село има поминък, да кажем една фабрика с 1000 души персонал, всичко ще живне наоколо. Бай *** обаче си представя пушещи мръсни комини и дори да има кой да напровим такава инвестиция ще каже НЕ. Да не забравяме как в Централна част на градове в цивилизация свят произвеждат цимент. Добре, че има кой още да ползва иначе фейсбук там. Жалко. Може и туризъм да има, а не само пенсионери чащаши числото за пенсия.

8

Типично БеГе

преди 7 години

в България пари за хляб няма вестници се купуват пътища и канализация няма фейсбук налазиливинаги сме хай-тек а пък Пловдивско Те винаги са най-най-най отпред

7

Анонимен

преди 7 години

Нямат поминък, инфраструктура, няма деца, няма какво да ядат, обаче фейсбук та фейсбук... какво ще им донесе тоя фейсбук с една камара фейк неща и още толкова подвеждаща информация. Само не го превръщайте тоя фейсбук в официална медия, моля.

6

777

преди 7 години

Точно гледах тенденцията за България през 2050 - 5 милиона жители и 90% градско население. Свежен ще е само във Фехсбук и в спомените на някой може би ... вече е напълно нормално във всяко семейство да има някой извън страната, и тази тенденция се увеличава.Честито на победителите.

5

Успокойте се

преди 7 години

ама отидете вижте го това село отпуснете се успокойте секосмодрум няма да се строи там освен Бан Ку Мун да направи филиял на МУУУН.....

4

Анонимен

преди 7 години

Поредното умиращо българско село.

3

Анонимен

преди 7 години

Поредната БГ тъпня.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Интернет е едно удобство. Тъжно е обаче, когато той заменя живия контакт между хората.Убеден съм, че всяка една от тези модерни баби с умиление си спомня годините, когато децата и внуците им все още живееха в България и в близкия окръжен град, и в края на всяка работна седмица си ходеха да видят роднините си на село.А с още по-голяма носталгия най-възрастните хора се сещат за онези времена, когато българските села кипяха от живот и младите живееха в тях. Минало невъзвратимо ... За съжаление.

1

Анонимко

преди 7 години

Баси якото!