30

Жижко

преди 7 години

М ба затворен за снимки на най-новия поорно филм ...

29

Анонимен

преди 7 години

Президентът на САЩ Доналд Тръмп забрани изобщо граждани на БИ да стъпват на територията на страната му , заради съображения за сигурност ,а ние тук в ЕС още се чудим и маем що за птици за мигрантите газили границите ни. Няма ли и тук един политик да каже истината и да се спре това безумие . Че ни лъжат-лъжат ни , но искаме вече нормален политик с топки...да сложи нещата по местата им и да се чувстваме в безопасност за собствения си живот .

28

Кико

преди 7 години

До 31 и 32:Нова Телевизия и БиТиВи са АВАНГАРДА на ислямизацията в България, и нейния неотлъчен елемент -глобализацията! Безцеремонни, неприкрито антибългарски медии с външно финансиране по програми на Джордж Сорос и надъхани до припадък в антибългаризъм водещи (като въпросната *** с баджаците, за която споменавате)! Не давайте на децата си да гледат тези 2 медии и да им промиват мозъците!

27

Таси

преди 7 години

За два дни Дюселдорф,Есен,Хамбург.Много се разбързаха с Халифата.С тая офанзива как ще дойде мама им Меркел отново на власт?Да не вземат да я сменят нацитата,че да ни отърват от клетите бежанци!

26

до 31

преди 7 години

И мен днес ме владеят същите чувства и мисли както вас . Сутринта пих кафето с бтв и гледах Ж, Марчева да "реве" за сирийците . Налга, безчувствена , купена и политкоректна . После дойде новината за бомбата в най големия мол в Германия в Есен и сърцето ми щеше да се пръсне от притеснение . Питам се -що за хора са тези водещи, ами ако техни близки са заплашени от атентат . За какво се борят такива манипулирани телевизии ....да станем Кабул ли ...много ги мразя и ме отвращават

25

Анонимен

преди 7 години

Много ми се иска някой камилар да влезе в БТВ или НОВА с една брадва и да я развърти из студията. Да ги питам аз как ще се чувстват, каква песен ще запеят! Германия ги прие, храни и облича, не работят и им плаща и...са готови да избиват шваби. В България хората са прави, на муслитата вяра не може да се има! Плака днес по БТВ водещата за изгонените муслита. Българинът знае, подадеш ли им пръст ще ти откъснат ръката. Камиларите да знаят, един българин да загине както в Германия тук ще оставят кост

24

Анонимен

преди 7 години

Ще се напуска този град Есен . Днес предимно хората ходят да си пазаруват от големите вериги, защото в неделя не работят и ето ...На всякъде е пълно с полицаи въоръжени с автомати. Има предупреждение хората да не посещават въобще търговски обекти, че не се знае къде могат да бъдат заложени бомби от горките, изстрадали гости на Меркел . Това е война , хора, война !

23

Анонимен

преди 7 години

Германия е жива погребана. До преди две години живях в Саарбрюкен един тих спокоен и карсив град в югозападна германия близо до френската граница. Но откакто го напълниха с кафени вече не е същият. За мен германия умря пагреба я Бабето Меркел. Сега живея в Норвегия която е все още относително чиста от нашественици поне не са толкова много колкото са в Германия.

22

Кико

преди 7 години

Немските медии отново са изпаднали в "АМОК" и си траят за серията ислямски терористични атаки в които мюсюлмани, позиращи за "сирийски" "бежанци" колят и тероризират местното население! Ето ви новини, която се прикриват: оня ден в Дюселдорф мюсюлманин косовар насече със сатър и крясъци "Алаху Акбар" 7 души на жп гарата, вчера пак в Дюселдорф друг "бежанец" наряза с мачете 80 годишен германец и успя да избяга... А днес "група бежанци" в Хамбург хвърлиха капсула сълзотворен газ в претъпкан вагон!

21

Пустиняк

преди 7 години

Имало е сигнал за заплаха, полицията и службите, които тук действат много професионално са си свършили работата и никой не е пострадал. Макар че на много *** им се иска жалкият им, лишен от смисъл съботен следобяд, да бъде подсладен от трагедия и убити. Така може би, токсичната ракия дето му продават, ще му мине по-леко. Просто това жалко създание -Ганьовиста, не може да си даде сметка, че мизантропията и скотството му водят като резултат мизерен живот изпълнен с болести.

20

Анонимен

преди 7 години

До 20Вие нашенските "печки" не можахте в ред 2000 години да вкарате, а ще вкарате онези?! Боже, колко наивници има по света!

19

Додо

преди 7 години

"... след като тунизиец, на когото е било отказано убежище в Германия, се вряза с камион в коледен базар в Берлин през декември и уби 12 души..."РОЙТЕРС ИСКА ДА ВИ НАКАРА ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ ТУНИЦИЕЦА-МЮСЮЛМАНИН НЕ Е ДЕЙСТВАЛ ПО ЗАРЪКИТЕ НА КОРАНА, ПРЕДПИСВАЩИ ДА "УБИВА НЕВЕРНИЦИТЕ КЪДЕТО И ДА ГИ СРЕЩНЕ", АМИ ПРОСТО Е БИЛ ПОЛУЧИЛ АМОК, ЗАЩОТО МУ Е БИЛО ОТКАЗАНО УБЕЖИЩЕ...КОЕТО ПЪК НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСЛЯМА!!!

18

Анонимен

преди 7 години

С постановление 208 -гарантирано от ГЕРБ ни очаква това .

17

Некъф луд

преди 7 години

Меркеловците продължават усилено да подлагат на медийно затъмнение всяка новина за заплахи от терористични нападения в Германия.

16

Анонимен

преди 7 години

Сега разбирате ли, защо в Елин Пелин и Белово не искат и един аллахакбаровец? Защото както е тих и незабележим така ще получи задача от Центъра, ще купи една брадва и ще почне да сече произволно. Не дървета, християни т.е. Неверници. Ако ще оставт тук, приемат Християнството, сменят имената с български, махат бурки и ***. Ще го направят ли? Не! Тогава хайде чао, обратно.

15

Анонимен

преди 7 години

ЕС разпадна ли се бре? За Гошко питам - скрил се е в мазето от 3 години и не ще да излиза. Чака руската армия. На 63 години е и се страхувам, че няма да я дочака.

14

Анонимен

преди 7 години

Смята се, че към Европа ще трагнат хиляди джихадисти с европейски паспорти, след разгрома на ИД в Мосул. как ще ги спрем, като спокойно минават през нашата зилина граница? Полицаи? каналджии?

13

Гошо

преди 7 години

Заслужават да живеят в страх ,сред тях вече има достатъчно ислямисти ,които да ги държат в напрежение.Меркел на съд ,изправете яловата ,тлъста бабка пред Хага за престъпления срещу народа си и човечеството !!!!

12

Анонимен

преди 7 години

А вчера в Хамбург е бил изпуснат токсичен газ във влака на S Bahn към летището, 6 души са обгазени и настанени в болница с респираторни проблеми. От мястото на събитието са избягали двама души, полицията ги издирва.Германците могат да благодарят на Меркел за тази "благодат", която им донесе. Ние също можем да й благодарим, засяга всички европейци.

11

Циник до БХК

преди 7 години

Трудно ще стане...трябва бая шилета да продаде..та да си купи билет!Бабата ( баща на турски ) не е ларж - чок зор!