83

JJIvanov warning

преди 7 години

Намерихме защо е толкова мръсен въздуха в градовете.Мръсни терористи и наркомани на власт принудиха милиони водачи на МПС да увреждат трайно въздуха с включени скенери и фарове през деня и с мощни холограмни оръжия налепени на предни стъкла.Режещите скенери вкл ксенонови,лазерни и свето диодни пробиват тунели във приземния слой.Пълнят се със задушливи газове поради пробиви в биосферата. Преди биосферата се самопочистваше.

82

Gibsnet

преди 7 години

Auuuuu....razvitite eu darjavi natiskat skorostta s mrasna gaz i topliat klimata....nie bavnite otzad im dishame mrasnata gaz na exstremno barzite darjavi, deto i ni topliat klimata s tasi mrasna gaz...pa Junker iska nas da globiava zarad mrasnata topla gaz na barzite shengenati....auuuuu......

81

Анонимен

преди 7 години

В България не е най-мръсния въздух. ЕС търси под вола теле. Избиват си загубите от Брекзита и траншовете на византийците. Толкова заводи закриха. Що не мерят по ТЕЦ-овете на Германия да видим.

80

Анонимен

преди 7 години

Да ни глобяват.Заслужаваме си го.Вместо 2 милиарда лева за саниране,да се бяха погрижили за филтри на комините,но те са с твърда цена и от тях не може да се краде.Разбрахте ли сега къде е заровено кучето?

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А Лудият от Банкя ни лъже, че живеем по-добре от Гърция ,Германия ,че сме рай в Европа ,ама него забелязваме .

78

Анонимен

преди 7 години

До Шоп Говедце! Как ще построят нещо което е построено от ***? Добиче си бил и *** ще си останеш .

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Ние пък без доказателства видяхме че ни управлява един психически болен -гербав .Човекът със ,,здравият разум ,,който се ОБЯВИ ЗА СИРАК ,ГЛАДУВАЩОТО СИРАЧЕ ,СИРАЧЕТО КОЕТО СЪБИРАЛО ОТПАДЪЦИ ЗА ПРАСЕТО КОЕТО ГЛЕДАЛИ САС СЕСТРА СИ ,ЩОТО НАМАЛО КАКВО ДА ЯДАТ . СИРАЧЕТО ПРИ ЖИВИ РОДИТЕЛИ .Уби някакъв *** с гранатомети и Международен съд го осъди да плати 50 х.евро .И има доказано психическо отклонение{доказано ЛУД} затова не е приет за милиционер ,та се намесва чичи Войнов .

76

Анонимен

преди 7 години

Прочетах изказването на г-н Георги Марков в друг сайт-хвалебствено слово за ББ.Марков изрази гордостта си, че апартаментът му е в центъра на София от царско време.Държа на становището си, че българският чорбаджия е перверзен и зъл.За Батак преговарямя, за партизаните-също, а за изкланите и изгорени в училищни пещи българи 1923г?БГ чорбаджия е перверзен и зъл!

75

Анонимен

преди 7 години

А Брюксел може да бъде наказан за некадърно ръководство .

74

Анонимен

преди 7 години

А освен централите ,дървата ,въглищата,говедата ,хората , не са ли виновни и самолетите който всекидневно пръскат нещо над главите ни . Някой знае ли какво разпръскват тези летящи на 3-4 километра самолети . Не са пътнически камо ли военни . И въобще направено ли е едно независимо изследване или по демократична традиция се потулва и крие .Именно в тези ниско летящи самолети е ,,зарито кучето ,,с диоксидите и повишението .

73

Анонимен

преди 7 години

ББ наложи мафиотски стил управление на държавата.Достатъчно е умен за да не противоречи на Брюксел, но държавата е една пирамидална структура на върха е ТОЙ, всички му се подчиняват, а той обслужва интересите на мафиотския капитал.На това му казват работа за българската икономика, сиреч мафия.Пазарна икономика няма в мафиотска държава.Дълече съм от мисълта, че БСП могат да изградят по-добра държава.

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен127 Червените Гербери ще пър.дят в Газовият хъб на Тиквата ,ще се пълни с газ и ще правят ток . А другото, и то вече е уредено ,щем не щем ,ще купуваме ток от Турция .А може и от Египет . Нали,,Атомстрой,, започват строеж на АЕЦ -Александрия. А ЕГИПЕТ БЕШЕ ГОТОВ ДА КУПУВА 40 ГОДИНИ ТОК ОТ АЕЦ,, БЕЛЕНЕ,, Ама ТУРКУМАНА ОТ БАНКЯ нали ни потурчи .

71

Анонимен

преди 7 години

Му-ха-ха, Рапонестият от Банкя спря Белене и к'о пра'им сега? Би се в гърдите, че е взел умни решения. Като затворят ТЕЦовете кой ще прави ток? Или Рапона ще върти *** на Динамо от Банкя и ще захранва страната? Имаме категорично необходимост от втора АЕЦ. И к'о правим сега Баце, ще вдигаш тока или минаваме на дискотека? Умен си, умееееен, турчин да беше нямаше така да затрие България!

70

Циник до 123

преди 7 години

Готино...кво...Овчаров, и Ковачки трупат милиони...глобите ще ги плащат българските ***!

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 115Едва ли знаеш но Волен е БОЛЕН и има жълта книжка (доказан ЛУД) още от края на 80-те и ако утре те разпори с нож пред парламента няма да иде в затвора.

68

Анонимен

преди 7 години

България ЩЕ БЪДЕ наказана заради смръдливите тецове на Ковачки.Ама той си плаща на КОЙ..............така че не мо'е го барнете, еййй!!

67

Анонимен

преди 7 години

Въпрос с повишена трудност: За неустойки по кой договор платихме 1,5 милиарда евро миналата година?

66

Кюмюрчо

преди 7 години

ЪЪЪ значи нашите "приятели" от САЩ добиват годишно по около 1000 млн. т въглища Китай над 3000 млн.т!!! Австралия над 400 млн.т, Индия около 500 млн .т а България добива е около 26-30 млн.т годишно и се окозваме най-голямия замърсител за Европа..В Китай и САЩ не признават нито Киото нито Миото замърсяват си колкото искат и никой нищо неможе да им каже!Ако се затвори марица изток целия югоизсточен район ще се обезлюди и ще има или режим на тока зимата или внос на яки цени!

65

Анонимен

преди 7 години

Спасението е АЕЦ Белене или нови реактори в Козлодуй.

64

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БОГАТА НА ЗЛАТНИ ЗАЛЕЖИ В ЕВРОПА,ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ГОДИНАСАМО ОТ ЗКЛАТО СЕ ИЗНАСЯТ НАД 70 МИЛЯРДА ДОЛАРА НАВЪН КАТО ЗА БЪЛГАРИЯ КОЛОНИЗАТОРИТЕ НИ КОНЦЕСИОНЕРИ НА ЗЛАТНИТЕ НИ ЗАЛЕЖИ НИ ОТПУСКАТ МИЗЕРНИТЕ ПОД 1 % КОНЦИСИООННА ТАКСА.САМО ЗА СВЕДЕНИЕ АКО ТЕЗИ 70 МИЛЯРДА $ ОСТАВАХА В РЪЦЕТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ЩЕШЕ ДА ИМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ДА СКОЧАТ 5-6 ПЪТИ И БЪЛГАРИТЕ ДА ЖИВЕЯТ МНОГО ПО ДОБРЕ.