7

Анонимен

преди 7 години

Браво за смелостта на авторите да пуснат статия, въпреки че знаят че ги оплюем дружно :)Аз няма да плюя, то е ясно, всеки така мисли :DПросто ми стана смешно.П.С. Явно затова отдолу няма автор на статията

6

mm

преди 7 години

Пълни глупости! Ходи всеки ден на работа за 20лв надник, да та правят на хахав, пък да видя как ще подаряваш книги.

5

Анонимен

преди 7 години

Изжули 2 кила домашно вино, пусни си 6-я гол на Барса оня ден и как Меси се качва след него на рекламните пана за да го хванат феновете и да го стискат от екзалтация и няма да усетиш почивния ден.

4

Анонимен

преди 7 години

Гълтаите така няма да перете пердета ден през ден.

3

Относно съветите

преди 7 години

Като тийнейджър много се възмущавах, когато нееднократно чувах синът на наши съседи да казва: "А бе, не ми давайте акъл! Аз акъл си имам. Пари ми дай!"Бях още наивно хлапе, а този младеж вече беше завършил университет и упорито търсеше работа. Постъпи на не едно и две места, не оставаше доволен. Родителите му го ругаеха, обясняваха му, че младият човек трябва "да е по-скромен". Накрая той се запиля в чужбина и не ще да чуе да се върне тук за постоянно. Идва си от дъжд на вятър за по 15-20 дена.

2

:(

преди 7 години

Относно последния съвет - по-често да казваме "Благодаря". Отдавна ми е направило впечатление, че у нас това не работи. 99% от хората изобщо не реагират, когато им благодариш дори за дребни жестове или пък за това, че се е дръпнал от пътя ти, след като си го помолил (а преди това просто е стоял и те е гледал като вол, докато се опитваш да минеш между него и стената или между него и неправилно паркираната му кола).В това отношение чипът на повечето българи наистина е сбъркан.

1

Киро

преди 7 години

Ама, верно ли?.....