20

Истината

преди 7 години

БСП дойдоха на власт чрез Радев и убийстватта пак започнаха !

19

Анонимен

преди 7 години

Според мен пак е забъркана жена. А жените на демокрацията са Мара общата и не всеки може да го преживея това нещо. Намерила е някой с дебел портфейл.Всичките са стока за продан. Ако е по хубавия гледа да си осребри междукрачието. Днес на мене утре на тебе. Докато някой не му падне пердето и играе вабанк. Семейство е дискредитирано. А това е пътя към ада.

18

Бай Хой

преди 7 години

Нещо много често започнахме да четем такива неща за полицията. На приемния психотест не усещат ли лабилнте психики. Или на някой междинен. Изглежда ги гледат в ръцете като постъпват на работа а не какво са написали в теста

17

Анонимен

преди 7 години

Самоубили са го. Кой знае в какви интриги са го забъркали "колегите" му.

16

Анонимен

преди 7 години

Ако се е гръмнал два пъти в главата работата е ясна.

15

До 21

преди 7 години

НЯМА КАК ДА СИ ЩАСТЛИВ бедна "душице "........

14

Нещастието убива

преди 7 години

В България живот няма.... и 10 000 лв да взимаш заплата като виждаш другите около теб нещастни се депресираш много! Най-добрият ми приятел от каразмата напусна България, именно заради това. Взимаше по 5000 лв заплата с две деца. Каквото е искал си е купувал. Преди да замине ме покани на гости у тях. Думите му бяха: "Братленце не се издържа вече. Не се лишавам от нищо. Но не мога да бъда щастлив сред нещастни хора". Сега живее в Австрия работи като строителен инжинер -метални конструкции.

13

Евала.

преди 7 години

Смърт на полицията

12

саки

преди 7 години

Предполагам е имал много големи кредити, които не е могъл да обслужва и се е паникьосал.

11

бум

преди 7 години

Да бе прострелял се е ,не са си поделили подкупите и някой го е гръмнал.....доверието в полицията е нулево вече.

10

ужас

преди 7 години

Системата на МВР е толкова прогнила че вече се самоубиват на пост!тотална подмяна трябва на целия състав.

9

Анонимен

преди 7 години

Явно трябва сериозен анализ, защо в полицията се случват често такива инциденти. И наистина психотестовете трябва да са още по-задълбочени.Добре де, като не ти изнася в тази обстановка - обираш си крушите и толкова. Какво има да се гърмиш. Реализация има и на друго място, или тия дето се гърмят не могат нищо друго - това вече е сериозен проблем за психолозите.

8

Анонимен

преди 7 години

Ако катаджиите имаха акъл, това нямаше да стане.

7

Анонимен

преди 7 години

Mnogo otka4at v mvr. Mnogo psihopati sa v mvr ba4varova sasipa. Horata v mvr kostov go mahnaha kolegite mi sa divolni a i 4e taja ba4varova sa nischto ne stava jalko sa boiko s takiva nejadsrnizi islagat boiko gerb e slab

6

Стига

преди 7 години

с тези психотестове!Те са пълна пунта мара,както се казва.Който се е явявал на такъв тест знае,че всеки човек с някакъв среден интелект ще се справи,особено в частта на отговорите.Пределно ясно е как трябва да се отговори за да се издържи,а изпитвания в същото време мfже да е на съвсем друго мнение.

5

Анонимен

преди 7 години

Лека му пръст на човека. НО не мога да разбера защо се прострелват полицаите - да протестират за съкращения на ненужни длъжности и за заплати от 1200 лева. Вместо 15 дни работа - да ги направят 24 и да взимат инзвънредни върху заплатата от 1200 /още 500/.Да им разрешат най накрая това оръжие да се използва по предназначение.Ако не знаем как става - ето в ЕС има достатъчно добър опит.Но май системата ни е гадничка - комунистически похвати в демократична безизходица.

4

Лека му пръст

преди 7 години

Да почива в Мир човечеца, не е било от много хубаво!както дъртите старшинки обичат да използват такива случаи, сигурно ще кажат, че младия човек не е ходил в казарма или не е минал през школа! Ами ето на, мизерията се отразява на всички по един и същ начин и няма значение през каква подготовка си преминал! МИЗЕРИЯТА УБИВА!!!

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Знаеш ли как трудно се събират иначе тия глоби?

2

До 1, 3

преди 7 години

Ти са много нормален ли се имаш като дремеш във манипулативните медии и коментираш тъпотии? До питанката номер 3)Налага им се да имат оръжие, понеже не спират само порядъчни граждани като теб, случва се да попаднат и на тези извън закона, които имат оръжие и ме обичат да ги спират!

1

Анонимен

преди 7 години

АСАБ