13

ШибиРиби

преди 7 години

Понеже виждам че много мозък се лее ще ви припомня за безценните български класици в които банките вложиха парите на народа през 90'те и след това фалираха и никой не даде и пет лева за тези шедьоври. По добрите неща отидоха и колекциите на Радев, Божков Черепа, Гриша Ганчев и т.н . Пак същия свезнаещ Светлин консултираше и едните и другите, тоест eбaмайката на народната пара. Стига лимонада ... пенсионирали две трътки. Гледайте как ви работят. За какъв *** ви е тая бюджетна дупка квадрат500

12

Ушенце

преди 7 години

Ей, Веждичка, *** си като *** и това министерство на културата му е... майката и на него с некадърното си управление.

11

Анонимен

преди 7 години

А в Бермудския триъгълник и Зона - 51 нещата добре ли са и н акой хрумна ''гениалната'' идея една галерия дa се казва квадрат - 500.

10

смЕх

преди 7 години

Само един въпрос ,ако си бяха траели за проблемите щяха ли да бъдат пенсионирани??? Все си мисля ,че временния министър трябва да бие шута на директорката за несправяне с работата и злоупотреба с служебно положение.

9

Башка Луд

преди 7 години

До Шиби РибиНищо лошо няма в старите майстори и старага школа. За да си модернист трябва дълъг път през класиката! Светлин натвори светлинчета, неможещи, незнаещи но готови на бой за всичко, което бащицата обяви за миродавно.

8

Павел

преди 7 години

Абе то за Вежди всичко е наред.Той си взе парите от КТБ , а картините-няма нищо. Голяма работа.И кой е виновен?Всички, но не и строителите,нали?Не се знае колко пари е разделил стях.Боже пази България!

7

Анонимен

преди 7 години

Еми реално има смисъл това, което каза...До 6- а кой наш художник маркира съвременните тенденции според вас, имаме ли поне един такъв, защото не ми е известно...

6

ШибиРиби

преди 7 години

До zeus Кои са тея картини за милиони? Това е скапаната колекция и селекция на Светлин Русев където няма едно произведение което да маркира съвремените тенденции. Това е мавзолей на неговата фиксидея да увековечи налаганата от него ретроградна естетика. Отминали времена и второразрядни образци на френската школа и техните родни подражатели.

5

Пияндето

преди 7 години

На Веждичката у .......

4

инж. Joko

преди 7 години

Вежди, на грешен път си ! Стъпваш на счупена керемида..... въпросът е КОЙ е отговорен за строителние безобразия ????

3

Башка Луд

преди 7 години

Веждичката е доволен, имало е ешмедемета, почерпки, договорки, откупки.....И бащицата Тъмнин Брюнетов е доволен, колекцията (личната) расте!

2

квадрати

преди 7 години

на библиотеките им падат таваните, на галериите им омекват картините, плочките плюят по всички наред не подбират партийно, лампите из тунелите се откъсват, къщите направо рухват с едно прощално "Зззбогом!". но всичко това е... нормално... Остават само няколко седмици до копривата и зачуруликването хорово на фтичките

1

zeus

преди 7 години

Скандално е, че след толкова изхарчени пари и биене в гърдите сградата тече, климатиците са *** и скапахме картини за милиони!