29

Така е

преди 7 години

До Анонимен 16 Статията е поръчкова , защото е истина.

28

Грюгер

преди 7 години

Не разбрах защо Шарков е герой, дори си има плоча?! Геройство ли е в 5ч сутрин да се катериш със стълба по чужди балкони с въоръжена група...Абе хора... Петко можеше майка му да го доведе или да изпиете по чаша кафе с човека... Петко ли бе проблема на държавата?

27

Наблюдател

преди 7 години

Тази "акция" на МВР показа на цяла България, каква потресаваща некадърност се вихри в таз изключително скъпоструваща организация на България!! Пълен резил!!

26

?!?

преди 7 години

Тази акция е планираха за пред ТВ7 тогава. Искаха малко рейтинг получиха си заслуженото, а тъжното е, че платих с живота на един български командос. А Лазаров безсрамно си покри главата спепел

25

Анонимен

преди 7 години

Ето за това става въпрос: този господин и т.наречения Урко са главните виновници за смъртта на една барета /+убиеца/. Но какво се случва-опити за повишения и реанимиране. Отвратително! Къде отива България?

24

Анонимен

преди 7 години

Свобода за Петко и да го направят шеф на спецотряда от дри.сльо.вци дето само ги хрантутим, а за нищо не стават.

23

Анонимен

преди 7 години

"Колкото по-некадърен е един човек, толкова е по-зависим става, така че аз въобще не се учудвам, че те си ги изваждат от ръкавите разни хораТова върви идеално за ***.

22

Анонимен

преди 7 години

Boiko nai dobre se opravya s terorusti,granatomet ot miastoto na subitieto.Tova e pravilnoto

21

Анонимен

преди 7 години

Petko e vinoven za Emo Sharkov i tova e 100%.No vina imat i komandirite na Emo,kak i zashto podceniha situaciyata..??

20

Анонимен

преди 7 години

Ами с какви да са ако не с БЕЗотговорни постове.Кучето си лае, кервана си върви! А този наистина е с високоинтелигентна фозиономия. Но може просто така да си изглежда човека.......

19

до 123456

преди 7 години

То си Е, чист Калашник!Само че за да не ни съдят руснаците се води SLR-95H-ГРАЖДАНСКАТА ВЕРСИЯ.Произвежда изстрели на единичен, а не на автоматичен режим,но в тесни пространства е за предпочитане.Придобива се за подборен,или за спортни цели!

18

Отимист

преди 7 години

Работете за държавата - тя ще застане зад Вас!

17

Анонимен

преди 7 години

Петко ще спечели ако заведе дело в Стразбург!Навсякъде освен в България той ще бъде оправдан.Не може да ти нахлуват в дома в 4.30 часа сутринта като преди това ти гърмят сватбарски под прозореца , без никой да викне полиция и ти да не може да се защитиш! И дори по нашия закон от 22 до 06 часа дома е неприкосновен.А в Англия не случайно дома е и крепост.

16

Анонимен

преди 7 години

Поръчкова е защото идват избори и трябва да се налива рейтинг.Иначе историята започва при Борисов,ама никой не рови в детайлите.А иначе да влизаш в частна собственост полицията има право само ако вътре има застрашен живот.Преди това можеха да го съборят на улицата, или да пуснат различни видове димки.

15

Анонимен

преди 7 години

това е подигравка със смърта на Шарков. За какво награждавате близките на загиналия, като се подигравате с паметта му!

14

Анонимен

преди 7 години

Каква одухотворена физиономия, сигурен съм,че дядо му е бил партизанин, а родителите му са гледали кокошки в апартамента си.

13

123456

преди 7 години

Ех ако имаше Калашник Петко от лясковец голям панаир щеше да е

12

ами как така

преди 7 години

ами нали 1 от експертизите доказа, че убитият е застрелян в гръб, което значи от неговите хора - къде потъна тази експертиза!?!? а петко бил виновен - що? - щото трябва някой да "опере пешкира"

11

Иван

преди 7 години

Да живеят всичките БКП-та по всичките земни кълбета.

10

Некъф луд

преди 7 години

Само като видиш тоя на снимката какво "ТОП ченге" е и ти става ясно за какво е на такъв хал не само полицията, а и цялата държава.