59

Анонимен

преди 7 години

Всички терористи трябва да се премахват дори и след това да им правят паметници и да ги изкарват мъченици.

58

Анонимен

преди 7 години

Vsichki teroristi sa agenti na DS.

57

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименА това което направи Ердоган в Турция не е ли същото в , което се обвинява бившето комунистическо управление . А кулите близнаци в САЩ не бяха ли със същия ефект . Създаваш си предпоставки за репресии и се възползваш от тях . И в този ред на мисли , дори и по разбъркани малко , значи ли , че Ердоган живее още в 80-те години !

56

Българин

преди 7 години

До Анонименимаше ракети СС-23

55

SILENCE

преди 7 години

продължение от 62. ... без дори да се сетят за убитите деца,жени и мъже /не номенклатурчици и слугинажа им,разбира се/ само,защото са българи. ПРЕДИ "възродител- ния" процес. Аз и доста българи,които още не са се евакуирали от ***,в която след 1944 г. превърнаха България,добре помним и "екскурзията" - от София си тръгнаха само тези,които искаха. Другите са си тук и до днес.

54

SILENCE

преди 7 години

До Анонимен 61 Да,има. За извършители тогава обявиха "Сивите вълци",чийто член е доганчо. ДС е знаела какво се готви,но не е арестувала никого,защото атентатите са им трябвали. Доста е отвратително да се "сещат" за /само един от всичките/ атентат едва, когато имат някаква изгода. А когато всяка година турско говорящите от ДС ходят в смесените райони,за да припомнят "възродителното" мероприятие,слагат цветя на ... паметници, журналята "отразяват" поредната провокация,без дори да се сетят за

53

Анонимен

преди 7 години

А доганя къде е бил по това време? алиби има ли?

52

До 59

преди 7 години

Той тоз е фен на ДОСТ.

51

Анонимен

преди 7 години

Много си забавен фес.Продължавай като на пресконференция.Изписваш неудобното мнение и отдолу си отговаряш.На каква длъжност си викаш там,;)

50

да

преди 7 години

не прабългарите са турско говорящи,а турците са прабългарско говорящи,защото когато е имало прабългари турчина още не е бил измислен :)

49

Груйо Михалев

преди 7 години

Терора като патент е комунистическо изобретение.Във взрива в църквата Света неделя в София комунистите избиха 300 жени, деца ,офицери .Всичкото терористи радикални ислямисти в Сахара и комунисти в Северна Корея.

48

Тангръ

преди 7 години

До Чул и видялАми прабългарите са турско говорящи колега (Вложка България,Гагаузия,Казанска республика,Кабардино-България-всички говорят на турски).В България говорим славянски щото всеки прабългарин е имал по 5-6 славянки под одеалото...

47

Софакъл

преди 7 години

Ако османците действаха със коренното население както американците в Америка сега щяхме да сме щаслива хомогенна нация...Изборно време е ,но аре по-полека с интернет терминаторствотото....

46

Диспансеризиран

преди 7 години

смяната на имената ,терора беше опит да се спаси комунизЪма и руснаците го опитаха с украинци,грузинци,черкези ,чеченци,афганци не се получи като цяло,но големо крадене падна за внуците на комунистическите аморални сатанисти.

45

Анонимен

преди 7 години

За в бъдеще турчин няма да остане не само в България, но и в Европа. Всичката тая га д в Анадола ще върви.

44

96 ти

преди 7 години

Тези взривове са нещо като двете кули в САЩ ,не се знае кой ги е организирал/затворил очите.Годините когато се сменяха имената много българи ,арменци и евреи бяха против убийствата на бебета и мачкане на хора с танкове при насилствено побългаряване на комшиите им.Биг брадър реши да остави терористите да взривят вагон с деца за да се оправдае .

43

Дойче

преди 7 години

Бивш служител на ДС заяви преди години по Канал 1 следното;"Извършителите на злодеянието са били следени от ДС преди да го извършат. Знаело се е дори от кой магазин си купуват батерии и часовници за бомбите".Въпроса е кой е казал да не се арестуват преди взривовете....

42

да

преди 7 години

вярно,че след "дъжд качулка",но важното е,че ги хванахме и ги застреляхме като кучета

41

Анонимен

преди 7 години

"Всичко е въпрос на гледна точка"НИЩО не е въпрос на гледна точка. Атентатът срещу Тодор Живков и Политбюро ли е бил? Не, срещу деца и родителите им, защото са българи. С цел да има възможно най-много и възможно най-НЕВИННИ жертви, защото са българи.

40

чичо

преди 7 години

"...Това са Елин Маджаров (Емин Мехмедали), Алцек Чакъров (Абдула Чакър) и Сава Георгиев (Саафет Реджеб)..." Питам се кой пак им смени имената, като са разстреляни? И се питам ние, българите, дали не заслужаваме участта си?