8

Циник до 7

преди 7 години

Ако се беше случило...на каквато и да е друга сватба(не мюсюлманска) щеше да е трагедия....така е само "рутина"!И преди да се разхълцаш - задай си въпроса:"Защо е така?"

7

За съжаление

преди 7 години

една мисъл на Сталин става все по-актуална: "Смъртта на един човек е трагедия, а смъртта на хиляди е статистика" Ужасно е, че започнахме да свикваме с новините за толкова много смърт на невинни и да ги подминаваме като неновини!

6

tc tc tc

преди 7 години

До неанонименНе точно, това е дело на онази *** Обама дето два мандата клати кошера със стършелите и сега гледай резултатите...

5

неанонимен

преди 7 години

Буш най-големия военопрестъпник-той и неговата демокрация ни докараха това,което ни се случва сега,а не бурките...

4

Анонимен

преди 7 години

За жалост диктаторите, които убиха държаха населението си под контрол и в границите на държавите си, а сега след, като ги свалиха или убиха, тея камикадзета се пръснаха из Европа. Не че е хубаво да има диктатори, но тези населения от изтока от древноста са в конфликти и войни, тях само твърда ръка ги оправя.

3

Анонимен

преди 7 години

В новините свързани със страните от изтока и мюсюлманите винаги присъства и наличието на бомба, обстрелване, убийство с камъни, отрязана глава, взимане на золжници или нещо подобно. Няма новина, която да дава добър пример, единствено чат-пат някоя жена с бурка, която я снимали някъде и ни разправят, колко е хубаво с нея - айде мерси!

2

лошо

преди 7 години

Пожара който разпалиха САЩ се погълне много хора и страни и ще гори дълго....

1

Анонимен

преди 7 години

Ей, тоя Садам! Няма ли да го свалят вече?