12

Анонимен

преди 6 години

Хвърлете едни карти -и ще разберете дали да ходите в тоя хотел или -не

11

Истината

преди 7 години

Истината е, че в интернет не можеш да намериш вярна информация за хотела, за който се интересуваш. Там текат едни реки от хвалби, колко бил добър хотела, а то обикновено не е така. Принципно само негативната информация за хотела може би е вярна, но не винаги, а и много рядко попадаш на негативна информация. Всичко е направено така, че да можеш само да хвалиш, но не и да критикуваш.

10

Анонимен

преди 7 години

Наскоро попаднах на една двойка рускоговорящи в един отвратителен 4 звезден хотел в България, много хвален в мрежата. Хората след дълго проучване по интернет си бяха резервирали цяла седмица чрез booking com в тази отврат, но като го видяха на живо веднага се опитаха да се преместят в кой да е друг хотел и да платят само за една нощ. Не знам дали успяха.

9

Анонимен

преди 7 години

Информацията в мрежата сякаш се пише по поръчка на собствениците на хотелите и реално е неизползваема. Много се смях на една такава реклама (мнение) за хотел, в който бях, че басейна бил удобен за плуване, а там водата беше до коленете, а самия басейн беше метър на два и с доста нечиста вода (истинската дума тук се цензурира неясно защо).

8

До 6 някой

преди 7 години

Ти от небето ли падаш? Повечето хора в България не искаме да ходим в тези 10-на хотела в България които според теб били наистина на много високо ниво. Повечето хора си имаме някакъв минимум, който винаги включва чисти и удобни стаи, приветлив персонал и още нещо според човека. Аз търся хотел с паркинг, ама наистина с паркинг, а не половината коли на улицата и второ да има басейн, в който да може да се плува. Останалото не ме интересува.Няма инфо дали паркинга е достатъчно голям и за басейна също

7

До 6 Някой

преди 7 години

Разбира се, че има информация и тя е винаги хвалебствена. Колкото до tripadvisor, даже не мога да стигна до сайта - защитните стени го блокират, а и едва ли ще е по-различен от останалите.

6

Някой

преди 7 години

Ами проверявайте tripadvisor.И мн са ми странни коментарите, питай някой ,който е ходил? Ами ако се ходи в Доминикана примерно? Или в някой забутан хотел в Гърция? Освен това е напълно ясно, че в БГ има 10ина хотела, които са наистина на мн високо ниво, всичко останало е с някакви компромиси. Почти за всеки хотел по света може да се намери информация с малко време да се порови по сайтовете :)

5

77777

преди 7 години

Оказва се, че без да чуеш лично мнението на хора били в хотела, никога не можеш да намериш в интернет обективна информация. Сравних оценките и мненията за два хотела в България, където съм бил и в единия никога повече няма да стъпя и ако може бих предупредил всички да не го правят и друг хотел, от който бях доволен. Оценките и коментариите за двата хотела бяха едни и същи, примерно в visit bg и trivago bg, но не само там. Информацията получих лесно, както пише в статията, само дето не е вярна.

4

Не става така

преди 7 години

Реално няма как турист да получи обективна информация за даден хотел. Понякога има някакви класации по някакви предварително избрани критерии, но те са така направени, че изгледат, че уж обхващат всичко основно, но на практика винаги дават много добри показатели за даден хотел, а всичко което не е наред с хотела, не влиза в класацията. Един пример: този 4 звезден хотел в Хисаря има басейн - както е според класацията, но басейна е 3 на 5 метра, 40 см дълбок, непочистен, с 30-40 см място отстрани

3

Не сатва така

преди 7 години

Единственият начин да получиш инфо за даден хотел е като говориш лично с хора, които са били в хотела и то неотдавна. Всичко останало, което го пише по сайтовете го приемаш като "може би е така, но да се провери". Аз бях много разочарован от един хотел в Гърция на Халкидики, Ханиоти, хотел Grand Hotel Resort, но като се опитах да дам мнение за него, за да предпазя други от този хотел, това, се оказа мисия невъзможна., а навсякъде из мрежата има само реклами за хотела.

2

Не става така

преди 7 години

Няма полезна информация в публикацията. Естествено, че всеки се опитва да направи проверка как е хотела и без да му се казва, но реално няма начин да провериш хотела предварително. Пише, че било лесно да провериш нещо си, е, не е така - невъзможно е за обикновения човек. Може би ако става дума за служител на туристическа агенция, това да върви, но в живота не става. да сме били проверили дали имали басейни и т.н. Проверяваш, има, а то една *** ваничка, както е един 4 звезден хотел в Хисаря

1

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не е лесно да провериш хотела по начините, които се предлагат в статията, даже бих казал че е невъзможно на практика.