13

Анонимен

преди 7 години

задачите от видеото не са пълен тест за интелигентност. Това е тест само за един аспект на интелигентността. Дали си го минал или не, не означава нищо. Без да съм адвокат на депутатите.Точно толкова *** и ограничени са тестовете на Менса. Съществуват реални тестове оценяващи всички аспекти но те са с по над 300 въпроса. Сигурен съм, че 90% от МЕНСА 'генийчетата' ще се провалят на подобни комплексни тестове.

12

муспи

преди 7 години

може да бъдем сигурни, че всички ще го издържат блестящо. Че те така са и биле назначавани - да не сме ги избирали случайно?!! - Мирно! Равнис! Евреи и комунисти две крачки пред строя! Нито един?! Взвоод огън наред!

11

хаха

преди 7 години

УМНИ КРАДЦИ МНОГО ДОБРЕ!!!

10

де бил

преди 7 години

Ставам за де пу тат.Природно *** съм .

9

Аз

преди 7 години

Не е лошо, но Менса не гарантира, че човек с висока оценка от изпита има качества за долбър политик. Иска се образование, опит, висок морал и ред други неща.

8

Анонимен

преди 7 години

"Депутати на тест за интелигентност 45 мин. за 30 въпроса."---Ей, недейте, бе! Ще останем без депутати, бе! Пускайте ги така, както са си.Още Атанас Буров е казал, че ПОЛИТИЦИ стават само ПОЛУИНТЕЛИГЕНТИТЕ!

7

Фори

преди 7 години

Интелигентността не е лошо качество, самият аз имам изключително висока интелигентност. Все пак мисля, че оценката за депутатите трябва да включва и други показатели, свързани с обобщеното качество на генетичния им материал, като например дължина, но и обща визуално определена изящност на фалоса, умението им да бъдат лидери, тоест да притежават качествено тунинговани коли и маркови анцузи, както и изящност в социалните им умения.Все качества, по които самият аз съм ненадминат в света до сега.

6

Ванго

преди 7 години

Те не могат да напишат "депутат". Някои от тях ще напишат "дупедат", щото така си го представят.

5

смЕх

преди 7 години

Бая смЕх ще падне ,ако им публикуват отговорите ,но представяте ли си тиквата на тест освен да го попитат кой е автора на "Винету" познайте дали ще отговори.

4

Анонимен

преди 7 години

До СимеонМи то няма да има депутати тогава... !!!В НС хорицата са ТУРЕНИ да обслужват интересите на някакви мутрагени с пари.

3

Анонимен

преди 7 години

ама моляви се недейте така та това са нашите дУпетати....ааааа.....сакън да има тест за тях...

2

Анонимен

преди 7 години

То и за избирателите трябва да има. Даже е по важно. Ако имаше такъв тест, партии като дпс, дост, герб, атака, бсп нямаше да съществуват.

1

Анонимен

преди 7 години

Много им е. Достатъчен е тест за психично здраве.Поне 50% ще отпаднат, ако не си платят рушвета.