19

Белене

преди 7 години

Ядрени бежанци. Така е, но как ли покрай АЕЦ- Козлодуй живеещите ще ги наричаме ......,ако стане......? Дано не се случва.

18

Дженерал Илектрик

преди 7 години

Стига политика бе...! 3/4 от мощностите са изградени от GE(другите от Тошиба и Хитачи).Централата е ДЪРЖАВНА. На държавата Япония никога не и е пукало за населението и.То винаги е било ВЕРНОПОДАННИЧЕСКО. Обещания през 50-години на м.в. просперитет доведе до средна жилищна площ от 37 м2 за семейство(за гостите на Токио има изградени душегубки, подобни на хладилници в морга).Япония щеше да изнася технологии и "мозъци", но на мозък не го докара-Фукушима е плод и на ЧОВЕШКА грешка и некомпетентност.

17

СС

преди 7 години

А нашите копейкаджии искат пак Белене да строят! Гнус...

16

Колко невежество..

преди 7 години

До АнонименЖена ми е японка и каза, че по-голяма простотия от това (че 60% от японците смятали, че СССР са пуснали бомбите) не е чувала и виждала. Потресе се жената. Обясни ми, че всяка година на мемориалите се пускат филми, документални и образователни и често се вземат (още!) интервюта от американските пилоти с любезния въпрос "Как се чувствахте когато натискахте бутона за да освободите бомбата? А как се чувствахте след детонацията? А сега как се чувствате?" Та така с идиотизма ви, драги...

15

А ти коя си!

преди 7 години

Бомбите САЩ ги пускат защото япончетата са ги пердашили яко по островите.

14

Анонимен

преди 7 години

Ястието куджира с месо от кит е деликатес. Един кг. струва 200 долара. Рядко се купува и поръчва. Поддържат интереса на туристите много от които ходят там само за пробвят специалитета от китско месо. Японците днес почти не го ядат!

13

Фокк

преди 7 години

В Япония месо от кит консумират 2 процента от хората. Преди 50 години процента е бил 38. Следвоенна Япония изпитвала недостиг на храни заради това правителството прави експеримент с консумацията на месо от кит. Не особенно успешен. Само хората в много крайна нужда го хапвали.

12

Анонимен

преди 7 години

Деца, има много неща дето не ги знаете, но за сметка на това жалите в коментарите си японците. През ВСВ техните войници са разрязвали живи китайци за да правят "изследвания". Не е минавало и ден, без да заколят военопленник и да го ... изядат, защото това им показвало, че са висша нация в сравнение с всички останали. До ден днешен са единствените в цял свят, които избиват китове и делфини и ги ядат.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Та понеже японците им избомбили ВОЕННАТА база, дай да оправдаем САЩ за едно от най-чудовищните военни престъпления в историята, а именно пускането на две атомни бомби над открити градове. За информация, понятието ОТКРИТ ГРАД означава град БЕЗ военни обекти.

10

Набуко

преди 7 години

Фукушима и Чернобил са знаменател на това, че АЕЦ-овете са пагубни за човечеството, просто защото няма безгрешни хора, които да създадат безгрешна технология- винаги, рано или късно грешки стават! Но цената на грешка с АЕЦ е несъизмерима с никакви математически понятия, уви! Цената е Апокалипсис! Тихия океан вече е негоден за добив на морска храна поради високите нова на радиация. Това трябва да се набиe в главите на комунистите, които още реват за блоковете на Козлодуй и за Белене!

9

Анонимен

преди 7 години

Пак трябва да се местят в Манджурия.

8

vlady

преди 7 години

За съжаление в Япония няма компетентен служител на Арменска Апостолическа Църква, който да пдкрепи бежанците.

7

Анонимен

преди 7 години

Разправят, че теча от Фукушима все още не е окончателно спрян.

6

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТкато говорим за некадърно управление и нехаене за гражданите, защо държава с огромна територия, многобройно население и толкова природни ресурси оставя граданите си да се тровят с препарат за вана?!!

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5И от къде я взе тази измислица?!! Кой те излъга така?!

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Пърл Харбър говори ли ти нещо?!

3

Анонимен

преди 7 години

Бог да помага на тези изстрадали хора. Дано им даде здраве и сили. Японският народ е силен и емоционален.

2

Анонимен

преди 7 години

Супер. Хайде да строим Белене. При настоящите нива на корупция и задкулисни геополитически игри най-много да си построим атомна бомба със закъснител.

1

Анонимен

преди 7 години

Най-тежкото ядрено бедствие в историята на Япония са двете атомни бомби, пуснати от САК над открити градове, при това в момент когато Япония е искала примирие. Това не омаловажава трагедията във Фукушима, де.