26

Анонимен

преди 7 години

Абе, барем от кумова срама, нема ли да поканят някога и третополовuтe от Брюксел, за да имитират, че и ЕС има глас в глобалните дела :)))) Умряло куче.

25

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

Добре че има политик като Ердоган в региона,иначе балканите ще бъдат провинция на западните лещояди.

24

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

А къде е българската страна в тази среща.Нали твърдим че сме голяма работа.

23

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая и руснаци и американци разбраха, че без главният играч в региона нищо не могат да постигнат и му отидоха на крака. Последната дума пак ще е на Ердоган. Накрая всички му клякат.

22

Анонимен

преди 7 години

"Незнаех че САЩ са от региона или можеби от провинцията???????"Прав си колега, то тая бъркотия там е зариди САЩ! Русия беше официално поканен, а Турция с пълното си право влена там, че от там хвърляха ракети пък и граничи и с тази държава...в турските медии казаха, че като се пооправи малко ситуацията, ще гледат да върнат в освободените местности хората в лагерите.

21

Анонимен

преди 7 години

Незнаех че САЩ са от региона или можеби от провинцията???????

20

До АПОСТОЛОС

преди 7 години

ЗНАЕШ ЛИ ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЕРДОГАН КАТО СЕ СРЕЩНА С ПАПАТА, КАКВО МУ ПОДАРИ НА СРЕЩАТА...ПО ТУРСКИТЕ НОВИНИ ТОГАВА КАЗАХА, ЧЕ НИКОЯ ОТ ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ НЕ ГО ИЗЛЪЧИЛ :-):-):-):-)Подари му наредбата за християните на ФАТИХ СУЛТАН МЕХМЕД :-), и му прочети там какво пише:-):-):-)папата не можа и да му отговори:-):-):-):-):-)А какво пише там едва ли ще го намериш в чужди сайтове....:-):-):-):-):-)

19

АПОСТОЛОС ИРИНЕИС

преди 7 години

Турките сте целуват ръка на папаз Вартоломеас 2-ри, скоро.Ахиа Софиа сте баде отново на ОРТО ДОКСА = ПРАВА СЛАВА ! БЕЗ МАНАРЕТАТА.Ердоган сте води литиата, за почит на ИИСУС ХРИСТУС

18

До до 21

преди 7 години

Е ми хубаво е да се смееш, полезно е... Щом пък от смях ще умирате:-):-):-) Личи си, че западните медии не са показали как хората ги смачкаха танковете, как военния снайперист стреляше от моста...с оръжията на народа! Най-добре се смее този, който се смее последен!

17

Анонимен

преди 7 години

"Orientalskiq mishok otchita alash-verisha ot petrola."Е ми да, отчета на всякъде се прави от шефа :-):-):-) ти не си доволен, че не го прави Бай *** май...:-):-):-):-):-)

16

Анонимен

преди 7 години

"Щом нещо не ви уйдисва веднага го наричате атентатор и провокатор. Омръзнали сте на всички."ЛИЧИ СИ, ЧЕ НЕ СА ВИ ПОКАЗАЛИ ПАК ВСИЧКО...:-)Например снимките му с пкк, например твитър коментарите му...щом обича и подкрепя толкова терористи, турците му помогнаха :-) да се срещне с тях в килията, кво! :-):-):-)

15

Анонимен

преди 7 години

"Е, големото съобразяване. Забрани ли Меркел турските митинги? Забрани ги."А ТОВА ДАЛИ ЩЕ НАКАРА ДА ПУСНАТ германо-турския симпатизант и провокатор, за който се разтревожиха, че го арестуваха?А ТОВА ДАЛИ ЩЕ СПРЕ ДА СЕ КАЖЕ "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА? :-):-):-)

14

сакъз

преди 7 години

До 1е то при Портите били двама търговци с домакина на кафенето, без останалите - гърци, арменци, перси, араби, китайци, франсета, англета и още стотина велики, ти като дежурно какаду - "българите, та българите" да си изрецитираш ганчовата по опорни точки към всяка статия

13

Анонимен

преди 7 години

"Да вземат да му свият сърмите на Ердоган. Че на всички в Европа им се повръща от него."НЕ Е ВАЖНО ДА ТЕ ОБИЧАТ, ВАЖНО Е ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЕБ! (турска народна поговорка) :-)И в случая май се съобразяват май, а? :-)

12

Анонимен

преди 7 години

Велика България същото присъства на масата, сервира баклава и турско кафе на пясък на онбашиите...

11

Анонимен

преди 7 години

Велик Кюрдистан пак се отложи. За пореден път. Язък.

10

типично

преди 7 години

братчедите Хулуси, Йосиф и Валери обсъждали подялбата на Дамаск без ни един сириец за цвят поне

9

Анонимен

преди 7 години

А защо никой не извика и сирийския главнокомандващ....Сирийският главнокомандващ е част от проблема, а не от решението му. Затова.

8

Анонимен

преди 7 години

Ще има патаклама! Иранците пак ги заобиколиха, но ако тръгнат ще се спрат в Суадитска арабия!

7

1

преди 7 години

а великия ганьооооо,защо го няма на срещата,или е въздух под налягане.