101

nina

преди 7 години

Юдит Ланг е жената на снимката горе,не Елена Поптодорова.

100

Анонимен

преди 7 години

Червената еврейка да излезе и официално да си признае чрез медиите или да отрече !

99

ххх

преди 7 години

наистина е доста странно, че външно е запазило пълно мълчание по този скандален случай с техен топ дипломат. няма яснота по случая, дали един бивш дипломат, който не работи вече в системата на външно, може да ползва дипломатически имунитет. ако е таак, не се ли нарушават някакви правила и принципи. или тези другари се мислят за привилигировани пожизнено и могат да си позволяват всякакви своеволия, уронваши репутацията на страната.

98

Анонимен

преди 7 години

Никъде не пише че на снимката е Елена Поптодорова, просто е търсен ефект и според мен е постигнат

97

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката е Юдит Ланг, бивша унгарска посланичка у нас. Дали няма да вземе да ви осъди, че вече една седмица и размотавате снимката като на крадла наляво-надясно?

96

Анонимен

преди 7 години

Можеха да я осъдят поне на 6 месеца поправителен труд - да мие нужници. Няма правосъдие дори в другите държави

95

?

преди 7 години

От Външно отдавна са знаели за болната от клертомания Елена.Защо се е допуснало да бъде в САЩ и въобще на дипломатическа работа, да злепоставя България ? Или изстрадалата ни родина вече има имунитет срещу компромати, така всички извън пределите я компромитират, че нищо не може да ни учуди.

94

Анонимен

преди 7 години

Аз така и не разбрах защо са я пуснали да се измъкне от магазина? Много ги мразя такива стари, трябваше охраната да я хване и да я млатят по тиквата с палките и да и вземат всичките пари а не само 1000

93

х

преди 7 години

нали вече не е служител на външно. за какъв дипломатически имунитет говорите. цтранно е, че външно не се разграничава от този скандал.

92

Ангел

преди 7 години

Тез гламави Поляци .Можеха да я арестуват и да и искат гаранция от 20-30 хил Евро .Щяха да изкарат много повече пари а те само 2000 злоти .

91

Анонимен

преди 7 години

До nina EDNA I SA6TA E SAMO 4E SNIMKATA I V https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0E NA MLADENI PRAVENA

90

Анонимен

преди 7 години

всичко което не е здраво заковано се отнася от политиците !Всичко влачат , само умрял човек не им трябва !

89

Анонимен

преди 7 години

ZA SAJALENIE VSI4KITE NI POLITICI SA TAKIVA, SAMO KADE TAQ E NA DOLNOTO STAPALO V KLASACIATA IMA KADE KADE PO 4EVRASTI:) MILIARDI IZNESOXA I NQMA DORI I X 908 LEVA GLOBA

88

:)

преди 7 години

Да пуснат видеото, за да я видим как се оглежда като сливенска ромка. Ще е супер весело.

87

Смяххххххххх

преди 7 години

Уж излязла пред магазина да говори и после върнала кремчето, а то се оказа, че я арестували 3 дни след като е крала, а "плячката" е летяла в смолет и не е възможно "разсеяната" клептоманка да не я е видяла. И това нещо е било посланик в Щатите. Подкрепяно от БСП, ГЕРБ и който друг се сетите. Години наред!!!!!!!

86

Край

преди 7 години

Защо Външно министерство досега не е отнело дипломатическия и паспорт. Защо прокуратурата не образувала наказателно преследване защото това е престъпление и по нашите закони и е уронен престижа на РБългария.

85

Клептомания 2017

преди 7 години

Клептоманката е била преводач на Тошо Живков. Оттам почва всичко. Както при Тиквун. После посланик в Щатите дълги години. Поддържана от всички - комунисти и антикомунисти. Това е показателно за всичко, което се случва в България. Управляват най-долните криминални елементи - като тази крадла.

84

тя

преди 7 години

Нагла крадла , която има "очи" да се хвали колко много напрамвила за България! Същата прокарваше американските интереси в България и работеше само за лична изгода !

83

Джедай Мастър

преди 7 години

Крадлата нали вече си беше платила глобата? Сега се оказва, че още не уточнена в какъв размер е. А след като става дума за "грешка", защо си е платила глобата? И какъв дипломатически имунитет има? Нали от Външно отричат тя да им е служител? Какъв срам!

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 83След като е било ясно,че ще влезем в НАТО,много новоизлюпени демократи се писаха евроатлантици,но заради собствена изгода.Поптодорова е една от тях.Влезли сме в НАТО и без нея и не това е причината руските медии да отразят кражбата ѝ,а желанието на руснаците да ни позорят при всеки удобен случай.