7

Do 7

преди 7 години

Стига писа глупости бе момче, има една единствена държава, която допуска турци безвизово, за разлика от Българи, и това е Монголия. Честито. От там нататък, няма нито една страна която да е без визово с Турция а да не е с България. Обратното обаче е факт. И не само за ЕС, ами и за места като Австралия, Нова Зеландия и т.н. За щатите визи отказват само на тая част от родата ти дето си оставил в Бг. Нямам нито един познат, който да му е отказано пътуване. За последните 2 години съм ходил 7 пъти.

6

До 6

преди 7 години

Има визи да и ни дават, а на някои и визи не дават...или пък има и такива на които са дали визи пък не ги пускат. А да те питам :-) само изселниците от България ли пътуват за Америка :-) знаеш ли колко много хора има където си пътуват с турски паспорти:-):-):-)и не сме чули да върнат някой, по скоро идват от България да пътуват от Истанбулското летище! Не си в час нещо.

5

Анонимен

преди 7 години

Как си го написал "От Турция преспокойно се пътува за Америка", ще вземе някой да си помисли че за турците няма визи. А то не само че има, ами има и в много повече случаи и страни отколкото при пътуване от БГ или с БГ паспорт.

4

До муспи

преди 7 години

"Султан Ердоган протестира: Това е Нацизъм, защо турция я няма в списъка?!"А де защо ли...? От Турция преспокойно се пътува за Америка.А от българия? :-)Не е важна да те обичат, важно е да се съобразяват с теб! (турска народна поговорка)

3

Българина

преди 7 години

И от толкова студенти успяхте да измислите тюрбана, чалмата, ятагана и броеницата за да смятате, а българин измисли компютъра и лсд дисплея, някак си е по практично при смятанетo. Добре че ататюрк е говорил български, поради простата причина,че баба му е от варненско, но го потурчихте и него... Ба си тъпия мезозойски имате, ама,що го изнасяте в чужбина не мога да разбера?

2

Анонимен

преди 7 години

a "atakisti" obichat nadareni arabi

1

Анонимен

преди 7 години

Голям шум...То Тея и тук никой не ги пуска.