15

месара

преди 7 години

айде да се разпада тоя измислен съюз че да си дойде всичко на място ! какво хубаво видяхме от тоя съюз , нищо , някой или някоя си ше ми налага санкции и ше ми определя начина на живот , напълниха държавата ни с " мигранти " , какво да ям и пия , краставиците били криви ......, и на какво имам право и то в собствената ми държава !!!

14

Анонимен

преди 7 години

Лондон се напълни с богати руснази.Не е изненада Брекзита

13

Ученика

преди 7 години

За подобни като въпросната гражданка на Обединеното Кралство простия български народ използва израза " Пази се от недоклано прасе и незадоволена жена"

12

Анонимен

преди 7 години

Драги ми Анонимен Това че живея в чужбина със семейството си не ме прави по малко българин от хората които живеят в България

11

Анонимен

преди 7 години

Мей е заприличала на Меркел. Грозни сатанински скочибри. Може и чупакабри.

10

Анонимен

преди 7 години

До Good Save the Queen....Драги ми български ***....,вместо да помолиш господ да пази личното ти семейството и държава ,се изказваш като един промит англичанин....Точно тази нация,която е винаги против България и българите....*** и продажник си ти....стой си във "Велийата Британия" и забрави за корените си,така както и всички политици да забравят ,че са и българи..България прилича на разруха ,благодарение на хора като вас......

9

Good Save the Queen

преди 7 години

Паунда е добре за сега. 5 -6 евро цента спад от преди Брексит не е много. Но не се знае накъде ще тръгнат нещата след като почнат преговорите за излизане

8

Анонимен

преди 7 години

ПЪК И ПАУНДЪТ ПАДНА МНОГО.

7

Dakata

преди 7 години

До От Германия.В Англия като шофьор на камьон взимам 14 паунда на час, в Германия колко казваш е заплатата ?

6

От Германия.

преди 7 години

В Англия заплатите са по-ниски отколкото в Германия. А данъците наемите и цените са по-високи. Идвайте в Германия за да не се налага на Меркел да взема на работа сирийци и друга ***. Вярно че немския е труден. Но веднъж научиш ли го, всичко е ОК.

5

Анонимен

преди 7 години

Типично за масовата част от човечеството. Винаги при референдуми от този тип 99.99% от населението изобщо не знае за какво става дума и какви са последствията от това. Има едни 10 заучени фрази, които се дъвчат от медиите и това е. Взеха решение за излизане от ЕС както аз вземам решение да купя кило домати. А последствията от това решение (било то позитивни или негативни) не могат да се опишат в десетки хиляди страници. Сега проблемите започват да изскачат и започва едно мислене... мани мани!

4

Good Save the Queen

преди 7 години

Англичаните може и да си загубят правата на граждани на ЕС но имигрантите от Европа няма. Нали сме си от Европа и можем да си ходим в Европа и да си работим където си искаме. Също така повечето сме с постоянно жителство или двойно гражданство, така че можем да се възползваме и от двете страни :-)

3

Въпросче.

преди 7 години

Аз не разбирам какъв мазохист трябва да си за да емигрираш е Англия.Заради чужденците излязоха чак от ЕС.явно не ви искат,мразят ви,явно ви правят процедурите за устройване сложни и тромави.Времето е гадно там.Ското ще загубят и правата си на граждани на ЕС и вие със тях ще ги загубите тези права.Нито заплатите са им най високите,нито са толерантни,нито ви дават сигурност.КАКВО ПРАВИТЕ ТАМ.Една Дания,Германия,Австрия,Швейцария е във пъти по добре от колкото Англия.Не ви разбирам.

2

Анонимен

преди 7 години

Предлагам всички мигранти да напусна великобритания и онези мързеливи англичани да си започнат да работят, но едвали, те знаят да лежат и да пият само.

1

Гошо

преди 7 години

Много нагла тази бабка ......Права в порочния, либерален ,диктаторски съюз ще имаш само ако слугуваш и участваш послушно .Знаеш как е бабче недей се прави на луда.