8

невидим

преди 7 години

до авио диспечер,господине не си заслужава да се косите от простотията на едни *** който нашата мила родина все още търпи незнам до кога

7

Off

преди 7 години

da raztovarvat malko offshorni stoki ...

6

Анонимен

преди 7 години

Още един избягал от околовръстното и площад Македония. От кога датчиците светят бе Краси.мирчо? Тя и главата ти може да светне. С твоето образование само за платена жри.ца ставаш. Светят индикатори. Лампи, дисплеи, светодиоди. Датчиците не светят. Те имат друга функция. Както устата е за ядене така другия край за друго. Крайно време е да проумееш, че там отдолу е изход а не вход. Сигурно за да ви назначат на работа теста е липса на дори 1 мозъна гънка.

5

От другия бряг

преди 7 години

А в клюкарника "Блиц" са изтъпанчили една снимка на превързан с тиксо колесник на прадядото на самолета. Яко ! Сигурни тиксото се разлепило ?

4

Авиодиспечер

преди 7 години

До 1Аз бях на работа и се случи по време на моето дежурство. 1, знаеш ли какво мисля за теб и интелектът ти? Сърби ли те някъде вече?

3

тигъра

преди 7 години

бля,бля

2

Анонимен

преди 7 години

"... машината е летяла от Оман за Мюнхен."---Сомалийски инженери, лекари, адвокати и други вишисти лмалки деца отиват на гости на Мути Меркел ...

1

Анонимен

преди 7 години

Тия пък нещастници намерили къде да кацнат! Не можаха ли поне до Белград да стигнат? По-добре да караш малко повече с повреден датчик, отколкото да кацнеш в София!