46

Анонимен

преди 7 години

България не дължи на *** абсолютно нищо, а пък на сегашните *** - още по-малко. Днешната сляпа русофилия на българските полезни идьоти се дължи на 45-годишното промиване на мозъци по време на комунистическия режим. След като *** праща 45 000 експедиционен корпус в Македония и над 100 000 в Добруджа, за да крадат български земи, тази държава заслужава само презрение , камшик и бомбардировки. Дано НАТО ги срине и докара до просешка тояга.

45

българкас извинение

преди 7 години

благодаря ти българино за идиощината ,,,,бабиното

44

българкас извинение

преди 7 години

може би сибирци но не само исках да подчертая руснаци

43

Анонимен

преди 7 години

Русия във войната от 1877 г е спасена от българското опълчение на Шипка. Те са били толкова некадърни, че 80% от загубите във войната са ги дали пред Плевен, където главнокомандващият княз Николай Николаевич, брат на император Александър Втори е загробил към 8 000 души, пращайки ги в три поредни фронтални атаки срещу турските укрепления. Ако не са били опълченците да забавят армията на Сюлейман паша, руските генерали щяха да пишат мемоари в Диарбекир.

42

българка

преди 7 години

днес е празника на освобождението на България от османското робство ,но кога ще ние празника на освобождението от евроатлантическото ни робство след като сме окупирани от тежките кораби и свръх модерни оръжия и воиска ,нарена умиротворителна НАТОВЩИНА,морето ни бъде НАТОВСКО, ЗЕМЯТА НИ ЩЕ Е НАПОЕНА С НАФТА И ХИМИКАЛИ,С ТЕЗИ УЧЕНИЯ И РАЗХОДКИ ,ВОДАТА ОТРОВЕНА КАКТО В ДРУГИТЕ натовски страни,

41

Анонимен

преди 7 години

До българкаМолдавци няма, има молдовци или молдовани, от Молдова.

40

Анонимен

преди 7 години

До българкаТи мало умна ли си?Какви казахи е имало в руската армия през 1878 г?Откъде ви намират такива кръгли идьоти?

39

българка

преди 7 години

ДА Е ЖИВ ПРАЗНИКА БЪЛГАСКИ,3 МАРТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЦЕЛИЯ РУСКИ НАРОД ,РУСНАЦИ,УКРАИНЦИ,МОЛДАВЦИ, КАЗАХИ,И ДРУГИ НАРЕЧЕНА РУСИЯ , НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ , БЪДЕТЕ ПРИЗНАТЕЛНИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕАМЕРИКАНИЗИРАНИ ПО СВЕТА

38

Shopp™

преди 7 години

До luckyman3-ти март 1917 г. е денят, в който рузките с вини капитулират пред Германия, Австро-Унгария, Турция и България. След като започват войната, ядат боя и се разпадат.

37

Анонимен

преди 7 години

От тези 20 000 загиналиколко са били украинци и финландци?Риторичен въпрос.Сигурно повече, отколкото етнически руснаци?

36

Жертви и загуби

преди 7 години

руски: 15 567 убити (от тях 11 905 на Балканския фронт, останалите на Кавказкия фронт), 56 652 ранени (от тях 6 824 починали от раните си), 82 636 починали от болестирумънски: 7 618 убити, ранени, починали и изчезнали (1 350 убити)сръбски:718 убити, 1 534 починали от рани и болести, 2 999 раненибългарски: 1 347 души от Българското опълчение, значителни загуби сред цивилното население.

35

Анонимен

преди 7 години

И още веднъж - жертвите на руснаците през Руско-турската война 0от 1878 г. са 20 000. А не 200 000, както лъжат русофилите.Цялата им армия е била от 185 000 души.

34

Шоп™

преди 7 години

До АнонименРуснаците не са перфектни, ама са ни дали свободата за разлика от другите, които само ни яздят икономически.-----------------Руснаците нищо не са ни дали, аз лично през 1878 г. се "освободих" сам, а тези сегашните поданици на Путин изобщо са ми непознати и дълбоко противни.Не само, че нищо не им дължа, но при удобен случай ще ги трепя без да се замислям. НАТО до Владивосток!

33

Анонимен

преди 7 години

Цитираните поздравления по реда на пристигането ли са или по заслуги...

32

Анонимен

преди 7 години

България извоюва своето право на самоопределение с Априлското възстание, това е безспорен факт, който е потвърден на Цариградската мирна конференция, и всички тия дето пишат за някакво руско освобождение са национални предатели

31

Анонимен

преди 7 години

Слава на всички БЪЛГАРИ поели най-тежката и дълга битка за свободата на най старата държава в Европа! Ние сме създали държавността, писменоста и сме защитавали християнската ценност.Слава на всички вас изтърпели всички неволи, за да сме днес ние свободни и щастливи!

30

ан

преди 7 години

как е възможно да сме толкова неблагодарни и още малко ще изкара че нато ни е освободилоцял ден днес говорят за велики дела дух и т н но руските освободители не се споменаватдаже в днешния деноня русофоб от бнт се чуди как да прледстави някаква книга ,в която се говорело за лоши постъпки на руските войницинямам думитози народ си заслужава съдбатанеблагодарността се заплаща рано или късно

29

Анонимен

преди 7 години

Тролчетата на плевела са налазили темата и цъкат минуси срещу братска Русия. Но българския народ никога няма да търпи подмяна на историята от евро-гейските предатели.

28

Българин

преди 7 години

Тръмп ни е поздравил по протокол, както прави и със Зимбабве и Тимбукту. Путин има пълното право и да ни поздрави и да се преклони пред българските и руски воини, които са се били рамо до рамо за освобождението ни.

27

Анонимен

преди 7 години

Къде е това Доброджа ? Смешковци неграмотни пари за тролене вземат