42

Анонимен

преди 7 години

Европейския съюз трябва да си промени политиката за мигрантите. Нас не ни пускаха навсякъде довчера, макар че бяхме членове, а тия си ходят свободно. И не спазват законите. И пари им дават повече отколкото на нас.

41

popa ot razgrad

преди 7 години

До Османлъспоред корана, да мислиш злото на ближния си е най-големият грях...

40

не

преди 7 години

Абсолютни лъжи

39

Османлъ

преди 7 години

Мед ми капе от душата като чета такива заглавия хахахах

38

Анонимен

преди 7 години

Гошко кажи къде си ги завират Ахмед и Ибрахим, че да знаем и ние като теб!

37

то бива, бива ама

преди 7 години

По голяма глупост от тая не бях прочел този ден!

36

Анонимен

преди 7 години

"Силна подкрепа в областта на отбраната и сигурността"Ако ЕС в нещо се провали тотално през последните години това е точно отбраната и сигурността. Няма европейски гражданин, особено от Западна Европа, който да е сигурен, че обикаляйки из собствения си град или отивайки на концетт или кино няма да стане жертва на атентат. ЕС в лицето на Меркел се предаде на арабите като ги пусна да залеят Европа без дори да им иска документи. За каква отбрана и сигурност говорим!?Поредната пропахандна статия

35

Щирлиц

преди 7 години

Отначало и Хитлер не са го одобрявали,пък после им дошъл друг акъл.

34

Путин

преди 7 години

А Япония и Китай те също произвеждат. Тези страни са напред с технологиите. Ама САЩ са вновни сега заради Тръмп който много се отваря.

33

Гошо

преди 7 години

Виновни са и за упадъка на света в много по- голяма степен от която и да е друга държава.Но темата е друга

32

Анонимен

преди 7 години

За кое всичко ,че ти дадоха Компютър и интернет да ни споделиш мнението си? Е ние знаем....Те винаги са били виновни за напредъка на света.

31

Путин

преди 7 години

За всичко е виновна АМЕРИКА и Симеон Сакскобургготски

30

Гошо

преди 7 години

Лягай да спиш ,може да си спокоен ,че изрази маловажното си мнение .Ако ще се коментира ,нека да е по темата .Нито се познаваме ,нито има място за лични нападки тук ,в секцията за анонимни коментари в някъв си сайт !!...Чета достатъчно и разнообразна литература.Мненията си ги заврете ,там където давате на Ахмед и Ибрахим да си завират техните ......

29

Анонимен

преди 7 години

Гошко "дайте" в множество число се използваше по комунистическо време. Ти специално имаш да четеш много, за да разбереш много неща в живота и идеологиите.Толкова много,че не знам дали ще успееш тоя живот. Но пробвай, защото поне децата ти да живеят нормално : )

28

Гошо

преди 7 години

Ако ще се цензурираме за всяка по- силна дума ,няма да се разберем !! Дайте да прочетем нещо смислено ,не проевропейските брътвежи на някакво измислени експерти !!

27

ШО

преди 7 години

Гошо, путинофила го изтриха, а мен 'либерала" опонент на Гошо също. Не знам какво стана.

26

ШО

преди 7 години

Днес, защо ми изтрихте коментарите? Бяха културно и грамотно написани, без забранени думи. Единствено употребих "мургавелковци", но не бепе с лошо. ще казвам вече белчовци, ако това е проблема.

25

Анонимен

преди 7 години

Лошото не е че Гошо е изостанало и агресивно момче. Проблема е че има много, като Гошо. На които червената система им набиваше в главата от 89 до 2007, колко е зле на всякъде само в БГ и РУ блести. Тези хора нямат елементарен поглед върху бизнес средата и възможностите на ЕС.Гошо отиди проллета в Добруджа и виж дали има кътче земя да не се обработва. Това преди 20 година беше пустош.

24

Анонимен

преди 7 години

Айде бе господа, колко ще чакам да ми кажете , какво правим като излезем? Ако сте на работа при мен до сега да ви бях уволнил??? Бизнес и Маркетингов план няма ли за след ЕС? От къде ще вкарате свежи 12 милиарда без фондове и 5-6 мил от туристи?? Айде стига с Тея минуси те са за жените... Дръжте се мъжки и отговорете.

23

Анонимен

преди 7 години

Русия е болникът на света.