13

Анонимен

преди 7 години

Когато има любов ( интимно приятелство ) ,обич и уважение ,няма понятие даденост. Когато,обаче ,връзката е продукт на вид интерес или е страх от самота ,ясно е,че началото й е просто кауза с предизвестена смърт !!!

12

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите все едно не са писани от хора а от озверели същества. Обидни и злобни. На мъжете са им виновни жените. На жените пък мъжете. Такова мислене и отношение няма да донесе радост и спокойствие в никоя връзка и живот. Само болка и самота. А за това не обвинявайте другите. То си зависи от вас самите.

11

До анонимника №2

преди 7 години

Ами ти какво предлагаш бе, фустанелчо? Отделял ли си се някога от полата на маминка? Тя ли те учи, че момичето трябва да ти донесе голяма зестра, да ти я предостави, после да ти стане робиня?Но не можеш да я издържаш сам - нито нея, нито децата ви.Затова мечтаеш тя хем да е покорна и поставена в безправно положение, хем да работи за заплата, която да дава на теб, а после пак от теб да проси пари и за най-дребните разходи.Искаш, ама няма!Хайде, бягай при мама да ти избърше сополките.

10

до Анонмен 8

преди 7 години

80"Аланколу, децата ли са ти проблем!? От такива, като теб няма бракове, не се раждат деца. Защото си с промит мозък, че е мега модерно да си ходиш сам, без да оставяш нещо след себе си. Скрий се някъде и никой няма да пита за теб."О написаното разбираме, че правите всичко, което смятате за модерно. Мега модерно.Има хора, които и пет пари на дават за модерните работи и няма да изтърсят дете, просто така, от някой си - който да е (поста и богатството нямат значение).Роби има пре-достатъчно

9

Анонимен

преди 7 години

До 3Това,което си написала е напълно невярно. Жените са мързеливи и лениви. Правят си живота само такива и после просто хвърлят вината. В компанията имаме двама женени и от 3 год продължават да се събират с нас + жените си. Винаги са весели и забавни. Имат и деца. Вашите женски глупостти вече всеки ги знае. Сядате на готово после ревете.

8

Анонимен

преди 7 години

Бил ловец. ***!

7

Анонимен

преди 7 години

Аланколу, децата ли са ти проблем!? От такива, като теб няма бракове, не се раждат деца. Защото си с промит мозък, че е мега модерно да си ходиш сам, без да оставяш нещо след себе си. Скрий се някъде и никой няма да пита за теб.

6

Анонимен

преди 7 години

Мъжете заслужават една обща турска тежка клетва. Сите в масов гроб, жените да си починат малко и да живнат. По улиците все по често вървят не жени, а "караконджоли". Умрели, никакъв живец в тях.

5

Анонимен

преди 7 години

Да докараш жената, гаджето до там да ти чака 2лева за превръзки. Кажи мъж и не го обиждай повече. Мъж ли е плюй и мачкай.

4

Анонимен

преди 7 години

Много лоши тези мъже. Превърнаха жените си в роби. И имат доблеста да се оплакват. Долни мъже.

3

Анонимен

преди 7 години

А даваш ли си сметка, че 90%от жените си седят, вкъщи и чакат на мъжа. Децата растат. Тя губи всякакви социални контакти, трудови навици. И на жените, нищо не им се случва,мъжа денонощно е на работа. Той я взима за даденост, че е майката на децата му и толкова. Децата не им харесва майка им да е нон-стоп на печката по домашно му. Друго си е да е млада поддържана жена да ходи на работа. Мъжа по друг начин гледа на нея. Тя има емоции, контакти. Не ми обеснявай, еманципация на жените. Не ти е ясно.

2

Анонимен

преди 7 години

То жена кво друго да напише. То от много натривния на носове и празнодумки...Всяка 3та кифла с дете и сама. Понеже сте много еманципирани. Ходите като разхайтени с деца на гърба. Продължавайте в същия дух децата, ще са по зле и от вас.

1

ДействайПо-практично

преди 7 години

На сложни проблеми - просто решение: Не си губете времето с такава връзка!Ако пък някой се опитва да ви задържи, но същевременно и да ви постави в подобна подчинена позиция, прекъснете връзката по стряскащ за него начин, натрийте му носа!