17

не по темата

преди 7 години

драги "журналисти"моля ви цял денят ще мине а още не сте написали дежурната статия как селяните напускали столицата за празниците как милиони коли имало на изходите на софия и софия щяла да опустее и после разните му *** да коментират как селяните да не се връщали и как софия е спокойна и чиста без селяните,хайде моля ви напишете дежурната статия как хиляди хора напускали софия и тръгвали на път моля ви напишете тази статия за милионен път и после да пишат коментари *** и "кореняк"столич

16

Анонимен

преди 7 години

Чисто избиване на комплекси. Вместо да се обединим и да се преборим да живеем по-добре, ние се радваме че някой хахо бил ушил 70 м знаме. И кво от това ?

15

хаха

преди 7 години

Колкото по-беди ставаме, толкова по-голямо ни е знамето.

14

Анонимен

преди 7 години

и 1000 метра да го направят кел файда

13

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Само заради такива хора България е още жива, макар, че от 25 години ни натякват, че патриотизма е нещо лошо...... Даже през комунизма България е била много патриотична отколкото сега....

12

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 12Явно наистина не си българин, щом разсъждаваш така!

11

чичо Гошо

преди 7 години

До Ристу Тази показност е нужна на Ердоган и евро гейовите!

10

Анонимен

преди 7 години

И с какво точно да се гордея че съм българин ?Че съм част от най-просотото, най-крадливото и най-бедното племе в света ли ?

9

пехотинец

преди 7 години

Да, България е ВЕЛИКА! Но, България се нуждае от генерален ремонт на системата! На всички окрали държавата по времето на Костовата приватизация трабва да им се отнеме имуществото! Цялото това имущество да се постави в държавен фонд с издадени акции и котировка на международните борси! Всичко това да бъде за поколенията Българи след нас, както е в Норвегия и други организирани страни! България трябва да изхвърли руския модел в тоалетната! Само тогава нещата ще потръгнат!

8

Анонимен

преди 7 години

До 8Че си невъзпитан е проблем на родителите ти. Че си неук е проблем на училището, където историята не е наука, а съветска пропаганда. Ако вместо да повтаряш пропагандни мантри си направиш труда да почетеш независими източници и анализи на истински историци, друга песен ще запееш. Иначе е по-лесно да дуднеш, че сме били роби на турците, освободени от руснаците. Това е лесно и удобно оправдание за ниската ти самооценка.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3абе ти си пълен олигооофрен! Ако това което казваш е вярно щяхме да празнуваме датата Берлинският договор! Благодарение на британските душегуби и висши дьонмета България още не е сбъднала обединението на земите си.

6

Анонимен

преди 7 години

Лека-полека след 1989 г. Българиа си става пак ислямска държава.

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБез Русия щяхме да сме мохамедни в Турция и извън ЕС.

4

ЦК на Либерастите

преди 7 години

До АнонименСамо селото на баира, иначе гарата Бов си има народ ...либерастията която се шири не им е добре!Ама герберите нали дават в БДЖ ромовете да се возят гратис и така си ходят на работа в София и се връщат!

3

Анонимен

преди 7 години

На 03.03.1978 г. Руската империя и Османската империя подписват в Сан Стефано временен договор с който се разбират как да екслоатират българската земя и българския народ. Тази срамна за националното ни достойнство дата пот давление на Москва я нарекохме "национален празник", че и пешкири развяваме по камънаците !

2

Анонимен

преди 7 години

Бов е обезлюден и останаха само пенсионери.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво!