9

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че говоренето ще е просташко, все пак бившият ни премиер е човек прочел една книга за Винтету в трети клас и с това си е останал, другото му е от фолкпевиците и прости*утките, които си поръчват по купоните с Пеевски. От такъв човек, културно и смислено изказване ли очаквате или управление на държава! За жалост такива, като него в парламента има много от всякакви партии, защото в България, просташкото говорене от години се толелира и харесва от по-простата част от населението!

8

аз

преди 7 години

До *** до вишистоНякой способен ли е да обясни на "социолога Кольо Колев", че неслушането на експертите, своеволията на "лидерите", водят до именно това, което виждаме: разруха. Разбира се - доколкото става въпрос наистина за експерти! Защото "експертите" на БСП са точно по кефа на "социолога Кольо Колев" - послушни изпълнители на волята на "лидера". Между другото - като гледам - в БСП (а и в ГЕРБ) гледат на лидера като на бос (командир) - чиято воля се изпълнява безпрекословно?!

7

смЕх

преди 7 години

До 4 *** Нищо лично,но нали се сещаш колко прецакани негови "приятелчета" са зад тези милиарди мислиш ли,че така лесно ще му се размине където и да отиде. Ясно му е,че единствено тук може да има някаква сигурност и то,ако е премиер иначе пиши го бЕгал.

6

Анонимен

преди 7 години

До 1 ви. Точно така!А, вижте Караянчева Цветанов и лидерът им.Каква елегантност на изказа,каква добронамереност извира от всяко изречение.Няма агресия няма обидни квалификации.Виждаме умение да се води цивилизован диалог и уважение към опонента.

5

вишисто

преди 7 години

До *** Без да съм Ванга мога да ти кажа по кой път е тръгнал и до къде ще стигне с милионите откраднати пари.

4

Циник до вишисто

преди 7 години

Ъъъъъ...и аз искам да съм "объркан и обречен" като Борисов!Заавлията с неговите милиарди - се чуди кой път да фане...кеф му Щатите , кеф му Швейцария...Съвсем се е притеснил , и объркал!Тцъ..тцъ...тцъййй!

3

вишисто

преди 7 години

Изражение и поглед на объркан и обречен човек готов на всичко за да запази живота си.

2

Анонимен

преди 7 години

До ?Що твоя лидер казва ли ти нещо с това "умно" изражение от снимката

1

?

преди 7 години

Агресията, потоците отрицателна енергия в НИЩОГОВОРЕНЕ за "промяна"??? я виждаме САМО в Корнелия НИнова.Срамна разлика между държанието на европейски партийни дейци: прилича ми на "организационните работници от ГК(ОК)на БКП в годините 1950-1980"- резки, груби, защото знаеха, че са "одна партия".