12

до 1

преди 7 години

Могат да метат *** от министерствата, когато преди това спечелят изборите. А това сега е просто преврат- подменят волята на народа.

11

Коментатор

преди 7 години

Чистките са хубаво нещо, ако за тях има ясни аргументи. Този не е свършил това и това или се е издънил с еди си какво. По този начин на държавната администрация ще и бъде вменено да си върши работата. Но не би. Винаги се назначават наши хора без аргументи. А после следващите ги сменят. А има дълъг списък с чиновници за смяна: Цацаров, новото ръководство на БНБ заради замазването на тестовете на банките,лелятя на Марешки от комисията за лекарствата и много други. Но всичко е само борба за кокала.

10

8888

преди 7 години

Аз не виждам какво лошо има в това да има чистка?!Че то ГЕРБ напълниха администрацията с комплексирани *** с купени дипломи!Не случайно нарицателното "калинка" е характерно за техните кадри!

9

Коментатор

преди 7 години

Няма чистка в отбраната. Но има поголовна чистка на областни управители и поголовна чистка в МВР. Новия министър на МВР през задния вход върна всички нехранимайовци на Орешарски и БСП. *** така са зажаднели за власт, че не могат да дочакат и два месеца до изборите. Само че народът винаги е по умен на политиците и ще ги изненада отново на изборите. Имаше един хубав БГ филм - господин за един ден... А Герджиков се оплаква че за такъв период не може да свършат чудеса! Могат! Да ръфат кокала!

8

Анонимен

преди 7 години

Те генералите по брой са колкото и редниците.Разликата е в заплатите.

7

Анонимен

преди 7 години

И ти не си вечен.

6

нн

преди 7 години

Я, не ни правете на будали. И в армията кой да води бащината дружина, пехотата, авиацията или морските. Кой от натовец, по натовец. То една армия, един стадион ще и дойде много да я събере? Да не говорим, че няма и кой да иска да е там.

5

Христо

преди 7 години

Когата шопът видял камилата, казал: Е те такова животно нема!!!

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1А след изборите ой ще реве , а другари . Станишев правеше същите щуротии , но после бега чак в Брюксел .

3

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Браво дрОгарю Радев... - първо си мислех, че няма да успееш да се оsереш за толкова кратко време до изборите, но ти успя... - като истински комунист изпълни петилетката само за два месеца...

2

Анонимен

преди 7 години

А това ли е работата на един президент.... да се обяснява за служебното правителство....дето неговата задача е провеждане на избори

1

Анонимен

преди 7 години

Просто метат буклука от министерствата. А герберите нека си реват! Ще свикнат.