10

Анонимен

преди 7 години

От цялия този цирк, е ясно кой е поне един от виновните: "след силен обществен натиск и протести прокуратурата ревизира обвинението" - работата на правосъдието е да е истиско правосъдие, а не такова дето се поддава на обществен натиск с цел правителството да не загуби избиратели

9

Анонимен

преди 7 години

До 1"сърдечно заболяване усложнено ОТ ПОНИЧКИТЕ" Сърдечното му заболяване е усложнено от собствената му наивност/арогантност (или както там иската го нарвчете). Аз като знам че ме боли ръката, не се хващам да местя холни секции. Той като е знаел че има проблем със сърцето за какъв ... е скочил на бой?

8

Анонимен

преди 7 години

Докога ще ни занимавате с тая реднек драма?

7

Анонимен

преди 7 години

Няма такова нещо като ''понички''.Само единия от братята е наричан така в детството от негов познат. Факта че медиите почнаха да наричат така двамата сега говори, че медиите искат да ги изкарат виновни за случая.Стар медиен трик.Жал ме е за малкия побойник, ама за смърта му, си е виновен сам той. И татко му. И системата в България

6

Мазни мутрета

преди 7 години

Поничките в кауша!

5

Един българин

преди 7 години

До: номер 3За това си прав. Напомпали са го с фалшиво самочувствие, че като тренирал таекуондо може да хвърчи по покривите на сградите и да мята на земята сто килограмови мъже. Сигурно е искал да се покаже и пред приятелката си.Жалко за момчето.

4

Един българин

преди 7 години

Ей че и нахални!Не стига че вече трябваше да са в затвора, ами и обидени!Освен родата на цар Киро, поничките са нагледно доказателство че и българите не отстъпват на малцинствата в престъпния свят!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Добре де не вземам страна ама вижда ги че са некви мутри с общо тегло над четвърт тон.Той-50 кила с мокри дрехи каратист ли беше таекуондист ли беше незнам.Къде е тръгнал да им скача с боксът,нали ще го ударят по един път и ще го оставят на място.Както е и станало.Тва е все едно да караш велосипед и да блъснеш кариерен самосвал.Кой колко е виновен нека съдът и експертите по делото преценят но тук става въпрос за елементарно чувство за самосъхранение.

2

Анонимен

преди 7 години

Да би мирно седяло, не би чудо видялоКойто нож вади, от нож умира

1

Анонимен

преди 7 години

сърдечно заболяване усложнено ОТ ПОНИЧКИТЕ..НЕ ДЪРЖАВА АМИ ***..УБИЙЦИ НА СВОБОДА..И НАГЛИ,това само в българия може да стане..нарочно я пиша с малка буква,тя голяма НЕ заслужава.