58

Американ

преди 7 години

Оюе преди 5-6 години предсказах - до 2020 заплатите в Гърция по-ниски от тези в България, същото и с цените. Изглежда така ще стане наистина :-DНали знаете: "Бабо Мравке, где такаТичам, Щурчо, за хранаА ти къде със таз цигулка...."

57

ДО 65

преди 7 години

Ходи в Москва защото му отказаха 30 милиарда от Европа които Той поиска за Гърция, НЕ ЗА СЕ БЕ СИ. Но щом отиде и се видя с Путин, еврогейците бъъъъъързо размислиха и на 2 ден от гостуването парите ВСИЧКИТЕ 30 МЛРД. бяха приведени в Гръцката национална банка. :-)) а понеже се разбра, че не им стигат поискаха още 30 млрд. :-)) В УРАВНЕНИЕТО СЕ ПИТА ПОЗНАЙ ДА ЛИ ИМ ГИ ДАДОХА, ВЕЧЕ

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56Другия вариант е да се тропнат на Путин да им плаща за узото и сиртакито, без да иска нищо. Защото са православни! :):):)Ципуракис нали ходи преди 2 години в Масква, ама май само му дадоха да погали ципурата по главата :)

55

Анонимен

преди 7 години

Гърците трябва стрикно да изпълняват каквото им се нарежда от Брюксел и да не режат клона на който седят,защото Ердоган дебне. Спорните острови и Беломорска Тракия може да сменят националноста си.

54

Анонимен

преди 7 години

До 52armagedon Аз пък си мислих ,че който владее Италия е най-близо до северна Африка,то пък се оказа егеско море за стратегическо важно за нахлуване в Африка!А защо Германия ще превзема арабите,след като те ,така и така вече се преселват в Европа.

53

Предложение

преди 7 години

На първо време трябва да се забрани да се дават бонуси по две пенсии в края на годината .Тава да важи и за държавните служители. Да намялят кифтетата от 4 на 2.

52

Анонимен

преди 7 години

До Armagedon''Дано да не ги проспим.''Ти спиш бе!:) Проспал си какво става в момента. А и коментарите. Само с писане на сън- не става

51

Анонимен

преди 7 години

Когато Гърция излезе от ЕС и почне гражданска война там, тогава ЕС ще ги приема като бежанци.И тогава ще има безплатно и за тях, като те обичат- палатки с интернет и ежедневни дажби.Другия вариант е да се тропнат на Путин да им плаща за узото и сиртакито, без да иска нищо. Защото са православни! :):):)Ето на, имат избор.Тръмп каза на ЕС: Оправяйте се сами.Затуй е и това шумолене сега.

50

Анонимен

преди 7 години

Ниските доходи са заради крадливите политици.

49

Анонимен

преди 7 години

До 41 Анонимен''От такива като нея сме на това дередже с ниски доходи!''Абе не си само ти единствения откачалник, дето не знае защо сме с най-ниските доходи.Ама това не ти е оправдание.Че Меркелица настъпа мотиката е ясно, ама не това е причина за нискиките ни доходи, а слабоумници като тебе.

48

Анонимен

преди 7 години

До 52 ArmagedonТи си дрънкай грандоманщините и световните карти, ама гърците скоро ще си ядат бузукитата.А пък ако ги наритат от ЕС ще ядат на Путин балалайката.Тръп каза на ЕС : Оправаяйте се сами. Кой каквото и колкото може.

47

Анонимен

преди 7 години

До 46 АнонименДо някъде си прав. Ама гърците я карат на кражби от ЕС данъкоплатците. Изнудват с геополитическото си положение. Ама Тръмп каза: ДО ТУК!Мислиш безплатното сиртаки че ще е вечно ли?До 48Не кривия космос им е виновен на гърците.Нека излязат от ЕС и да им гледаме сиртакито тогава,Ако мислиш че Путин ще им плаща узото и сиртакито на версия- жестоко се лъжеш.

46

Веселин

преди 7 години

лесно е да се пише от тази страна на компютъра,но реално в Гърция не са добре нещата,тука чета за някакви безумни пенсии от 1000 еврака,няма такова нещо.Минималната пенсия е 420 евро ,а безработицата минава 25% вече ,с тези 420 евро в Гърция може да се заселиш в БГ и да преживяват.Минималната заплата също е много по -голяма от нашата,но въпроса е ,че няма работа къде да я взимаш,а да не говорим за цените на услугите там какви са....Та не са важни циврите,а какво може да си купиш с тях ...

45

Анонимен

преди 7 години

До 44 АнонименДушко, проблема не е в размера на дълговете, а в това дали си ги плащаш. Щом плащаш проблеми няма. Дългове се дават на тези които си ги плащат. Колкото по-голяма икономика имаш и колкото по-надлежно си плащаш дъговете, - на толкова повече заеми можеш да разчиташ. Аз само така давам на заем. Или ти даваш на такива дето не си ги плащат? Ta какво казваш,- щом меркелица и ЕС плащат на камиларите, трябва да плащат и на гърците за сиртакито и узото?.Гърция е в ЕС и без война.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44......хайде да видим какъв евъншния дълг....Данните ти, са взети от материал в Разкрития и са абсолютно неверни. Дългът на Германия през миналата годинае 2.025 трилиона, което е два и половина по-малко от посоченито от теб, а 42 -та милиарда дълг , които си поаочил за България изобщо няма да ги коментирам. Не се занимавай с икономика, избери си нещо по-лесно.

43

Анонимен

преди 7 години

Въпреки постоянните лъжи на Тиквено-Прасешките медии, ние живеем 1000 пъти по- зле от гърците. Сега поне всеки ден може да отиде и да го види. Там минималната пенсия е 1050 евракис, а в Тикволандия - 83 от същото.

42

до Анонимен

преди 7 години

Ta какво казваш,- щом меркелица плаща на камиларите, трябва да плаща и на на гърците.----------Хайде да видим какъв е външния дълг на страните членки на ЕС до 31 март 2016- Британия 8 трилиона $- Франция 5 тр.- Германия 5 тр.- хонландия 4тр.- Ирландия, Испания, Италия 2тр.- Португалия 400 милиарда - Гърция 500 милиардаТа,защо баба Меркел е решила, че единственно Гърция трябва да стяга колана?А, ние като дължим 42 милиарда, защо живеем по-зле и от гърците?

41

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е Меркел да последва пудел чета си в БГ. С общи усилия съсипаха Европа и БГ.

40

Циник до Киро

преди 7 години

Ти верно ли си вярваш на слабоумията, които си написал? Не ЕС е виновен на малаките, а точно обратното ! ЕС ги е поставил на "системи", че иначе - не знам какво щяха да ядат! Според немски медии - за последните 10 години - всички гръцки правителства тотално НЕОБОСНОВАНО са вдигнали пенсиите, и заплатите със 100%! Никоя друга членка на ЕС не е получила за период от 4 г. над 350 милиарда ? - ей така - заради черните си очи!Пари буквално хвърлени на вятъра! Без надежда за връщане!

39

Анонимен

преди 7 години

Изкукуригумеркел в действие! От такива като нея сме на това дередже с ниски доходи!