17

швед кат мед

преди 7 години

Шведски национални ценности!

16

Врачка

преди 7 години

Питате ме кои са били тези "неизвестни лица".Притварям очи и напрягам екстрасенсорните си възможности.И нещо започва да се лилавее, лилавее, лилаве и постепенно се очертават лица. Питат нещо, хъхрейки. А в устите им се виждат *** венци ...

15

Бай Хой

преди 7 години

***! И тези които ги защитават

14

хан Крум

преди 7 години

Това е моя реплика! Но ми ги доведете и в допълнение ще им отрежа езиците, та да не чувам *** им реч.

13

хан Кубрат

преди 7 години

Хванете ги и ми ги доведете. Ръцете ще им бъдат отрязани, та друг път да не пипат.

12

Сезал

преди 7 години

Сезал е естествено влакно, което идва от sisalana растението агаве, кактус, отглеждани в полупустинни райони като Бразилия и Африка. Влакната могат да растат с дължина до три фута и се берат на ръка. Трайността на сезала го прави полезен за различни предмети. Неговата сила и продължителност го прави най-добрият избор за въжета. Той се използва като въже за балиране на сено и има и други селскостопански цели.-Сега сезал наричаме и други въжета.

11

един друг

преди 7 години

Благодаря. Канап знам какво е. Но сезал чувам за пръв път. Нищо, човек се учи докато е жив.

10

Анонимен

преди 7 години

Това кое поред престъпление е на онези за тази година? Номер 1 милион, номер 10 милиона или номер 100 милиона. Аз бих заложил на номер 600 милиона - 60 дни, 1 милион от онези извършват средно по 10 престъпления.

9

Анонимен

преди 7 години

До един другКакво е сезал?------------Сезал е като канап, но от найлоново влакно. Знаеш ли какво е канап или и това да ти обяснявам? Горкият старец, да им беше казал къде са парите, поне да не го бият. Така и така се е простил с тях.

8

Older grandpa

преди 7 години

Въже ,връзки на обувки подобно

7

Анонимен

преди 7 години

Геберите създадоха тези *** с бездействието си.

6

Марин Пенев

преди 7 години

ГЕРБ сдаде властта и грабежите започнаха в стил БСП

5

Анонимен

преди 7 години

за тия, които хвърлят доброволно хиляди през терасите въобще не ми е жал........ама тоя човечец така да го докарат в собствения му дом, вероятно чернокожи, е тъжно...

4

хммм

преди 7 години

сезал е тип въже. Иначе смятай колко бой е изял но в крайна сметка не им е казал къде са парите, български пенсионер и точка. Да му бяха казали че искат 6 хил. лева като подкуп за сина му който е убил малко дете, щеше доброволно да им ги даде, че дори и злато щеше от някъде да изрови. Нямаше да си губят време в търсене под препиканите му чаршафи.

3

един друг

преди 7 години

Лоша работа за дядото. Какво е сезал?

2

стабиуни сме

преди 7 години

Видими резултати от ГЕРБстабилност в престъпленията

1

Анонимен

преди 7 години

За етническия състав и моралните възгледи на нападателите може да се предполага много, но по-интересно е откъде са знаели, че дядото има пари в брой.