135

OK

преди 6 години

Защо не коментирате и цените, където разликата е драстична. Цената на една и съща стока, например в български Кауфланд е в пъти по-висока от същата стока в немски Кауфланд. Примери: италианско синьо сирене Горгонзола, цена в Кауфланд Германия 5 евро/кг=10лв/кг, цена в Кауфланд България 35-40лв/кг; филетирана пушена сьомга, цена в Кауфланд Германия 15 евро/кг=30лв/кг, цена в Кауфланд България 45-50лв/кг, прясно мляко - 0.5 евро/литър срещу 1.5-2лв/литър в България. Подобно е положението и в Лидл.

134

Анонимен

преди 7 години

Българи, учете езика си,пълно е с правописни грешки в коментарите!

133

glup0sti

преди 7 години

koj pravi takiva pr0pagandipreqli v 3apadna evr0pa s ka4estvena hranahranite im nqmat vkusmlqkoto sustokakvo ti mlqko

132

Иститата

преди 7 години

Всичко, което се внася - коли, техника, храни, дрехи от "Западна" Европа - Франция, Германия, Австрия, Англия в България е с качество за България т.е. пето. Тава е истината...за жалост...

131

Българин от Германия

преди 7 години

България да се присъедини към ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА, час по-скоро !!!!Забелязал съм разликата в качеството при посещенията ми в България, уж същата стока, а съвсем друго качество. Затова когато съм в Родината купувам само качествени Български продукти от пазара - мед, плодове, зеленчуци, както и български кремове на Ален Мак и др.

130

Анонимен

преди 7 години

глупости на търкалета.............храните в България са същите като качество в Европа..........само дето там са малко по- евтини.За жалост най-добрите храни са от частници или от личният ти двор.Никой не ви кара да пазарувате неща в опаковка.

129

99

преди 7 години

Вие за кво си мислите,че им е България в ЕС? Ето за това, да си изхвърлят *** тук, да се пренасят по-лесно наркотици към ЕС.... и най-вече за да стоим бедни. Ето ви ЕС..... Всичко тук е втора или трета ръка... само заплатите са 3 или 4 ръка... а за пенсии да не говорим.

128

Armagedon

преди 7 години

Ами докато агенцииките в БГ-тото се правят на кьорави и си прибират парите под масата,така ще е.Онези капиталисти,оттатък бариерата, защото тя все още съществува,плащат защото знаят каква корупция има тук и така вадят милиарда за сметка на здравето на цели нации.*** на кого му пука,на тези дето ни управляват отсам бариерата ли.Ми те са същите мракобесници и човеконенавистници като онези. Ако оттатък бариерата нямаше сатър директно в главите им и там щеше да е същото.Но нас ни учат на хуманизъм.

127

Анонимен

преди 7 години

Не е само хранителните продукти..всичко е така, перилните препарати очевадна е разликата, парфюмерията,лекарства, уйскито... причината е първо в цената,при нас е ниска и те нагаждат качеството към тази цена ,другата причина е че са мошеници и ни имат за ***...и тук са прави до някяде,къде се повдига въпроса-ЧехияСловакияУнгария..нипослушните, а къде е България..къде е вече бившия мин.председател Борисов..нямаго и няма дума да обели..послушен,снижен страхлив..мижатурка

126

Димитров

преди 7 години

Става дума за Западни продукти. Колбаси / Млечни / Яйца / Месо. Кой нормален човек си купува немски луканки и млечни продукти. Всички знаят че са 4 то качество направо за ***. Аз не познавам някой който да си купува Не-Българско месо и млечни продукти + вино. Бългрърският потребител Не е ГЛУПАВ.

125

Ангел

преди 7 години

Компромис със храната не трябва да се прави.В големите вериги се продават само Бу.клуци .Предпочитам малките Бутикови хранителни магазинчета които продават само месо или само млечни продукти отколкото да си напазаря в Билата или Кауфланд на пример.В България трябва да бъдат забранени храни които използват растителни мазнини вместо Мляко.Имитации на месо и местни продукти пълни с консерванти които доказано са вредни колкото цигарите и са на първо място по причиняване на рак.

124

Баси Държавата

преди 7 години

А после су чудим защо измираме и сме рекордьори по заболеваемост.Държавата трябва да удари по масата и на така наречените чужди инвеститори д аим наложи такива регулации,че свят да им се извие.Мит,че ако това стане,щяли да ни напуснат и да умреме от глад.Печалбите са толкова голями и това си е ограбване на хората,че нито една верига няма да си тръгне.Друг е въпроса и как рекетират БГ производителите с които работят.Мизерна държава сме в която чакаме друг да ни е инвеститор,като нямаме производ.

123

Анонимен

преди 7 години

А за България специално, вероятно качеството е още по-лошо спрямо останалите страни от източна Европа. Тоест пълна отрова!

122

Анонимен

преди 7 години

Ами така е поради липса на контрол.Щом държавата разрешава да се продава тук продукт с съдържание различно от това в Германия,ще го правят.Освен това сме си виновни и ние. Една немска верига,постоянно пълна с клиенти се хвали,че в България прави по-голяма печалба отколкото в Германия.Ходете купувайте евтини *** и се радвайте!после се чудете като четете такива статии1

121

Анонимен

преди 7 години

Какво ли се опитват да ни кажат дипломираните журналистки с това "местния вкусия и познати рецепи"?А междувременно полето пустее, няма кой да го работи.

120

BatBulgar

преди 7 години

*** вие сега ли го разбрахте това бе? Пишман софиянците и европейците? Как са моловете? Как са немските вериги ? как е 20 годишното месо и смляните пилчешки крака и човки ??? Добре ли са? Сухото мляко как е? Мирише ли ти на кисело? Скоро и ракията щи вземат и накрая душата, ЩОТО СИ БЪЛГАРИН. МРАЗЯТ ТА ЩОТО СИ БЪЛГАРИН И СИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!

119

Крем

преди 7 години

До Мили Боже.....Ха-ха-ха! Тя тая не е българка. Българка тя колкото Рачко Пръдлето.И по-важно е, че е отишла в Полша на стари години да работи за еврейска организация. Всъщност и досега пак за евреите е работила.

118

Анонимен

преди 7 години

Какво чакат нашите политици. Ние да не би да сме по-напред незабавно да се присъединим към тях в исканията си за еднакви храни.

117

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 154Точно така.Пълно е с всякакви овчари дошли от там от където си и ти.........от ПРОВИНЦИЯТА.

116

Анонимен

преди 7 години

в София е пълно със секви овчари