16

Гъчолякис мързелакис

преди 7 години

Хе хе, движение "Аз няма да плащам", това само гърците и църните шведи могат да измислят.

15

Анонимен

преди 7 години

Чавушоглу (министър на външ. раб.на Турция) много добре го каза "ГЪРЦИЯ Е ЛИГАВОТО МОМЧЕ НА ЕВРОПА":-):-):-)

14

Предложение

преди 7 години

Да ни продадат Беломорието и Южна Македония, ще им платим с боров мед, те ще продадат боровия мед на кредиторите си срещу отписване на дълговете.Така всички ще заживеем щастливо!

13

Анонимен

преди 7 години

"ЗОРБА ГЪРКА" ОБИЧА СИРТАКИ, ОБИЧА ДЪЛГО ДА ПОЧИВА И КРАТКО ДА РАБОТИ. И ПАРИ НЕ ВРЪЩА. ДО ЕвроБанкЧети Никос Казандзакиз

12

MRUDNI BE

преди 7 години

kvo nastruhvat tiq be nai murzwliviqt narod na zemqta da si mulchat tam samo stachkuvat i mrunkat edin pensioner murzelivec vzima 680 evro pensiq sled kato im gi namaliha a edin nash pensioner 200 lv tuka prah za prane atruva 3 leva tam 1lev i 80 st

11

Анонимен

преди 7 години

С 30% са скочили вноските ни ?$ в ЕС след Брекзит.

10

Пян_Гъ

преди 7 години

До АнонименПич, несериозен си. Господ ще отсъди гърците да изтърпят това, което са си заслужили, както и ние търпяхме. Вселенски закон. Иронията ти е обаче е неуместна - внушаваш, че не са толкова зле (защото в абсолютни числа да пред нас по стандарт), но ако ти дадат средната гръцка заплата на ОНЕЗИ ЦЕНИ И ОНЕЗИ РАЗХОДИ, ЩЕ РЕВЕШ С ГЛАС, казвам ти.

9

Анонимен

преди 7 години

Гърците да не се надяват ,за някакво мъждукане в тунела,защото ЕС си ,,осиновяват"няколко милиона мигранти и към тях ще потекат благинките европейски.Гърците бяха атрактивни докато имаше по нашите ширини комунизъм ,и неорентирани в правилната посока държави.

8

11

преди 7 години

Евала на гърчолята - наляха им 300 милиарда евро, те ги опапкаха и искат още...

7

Анонимен

преди 7 години

Ако влезем в Еврозоната автоматично и за секунди ще се сдобием с нов външен дълг от 18 милиарда ?. Ще ни бъдат прехвърлени част от дълговете на Гърция, Италия, Португалия, Испания.

6

Анонимен

преди 7 години

узаки, кифтаки, мързелаки, после спанаки и дремнаки, после сувлаки и сиртаки, пак легляки и айляки, и накрая маляки в кризаки. и защо се чудаки, це няма евраки?

5

Алекс

преди 7 години

Ами ОК де, няма да ги натискат гърците за реформи и икономии. Просто следвачия заем не се отпуска и (ако могат) да живеят на широко - без мерки и икономии от лошата европа. То бива ман.галитет бива ама тяхното е за 3 годишни.Победа на човека срещу машината били направили...

4

nkavrakov

преди 7 години

Скоро на България ще и махнат кислородната маска наречена еврофондове и гръцкия сериал ще тръгне и у нас.Пуснете си телевизора,през пет минути има реклами за ипотечни кредити и мечтания дом.Подготовката тече ,нашите мили банки са главните участници в шоуто.Не се смейте на комшиите ами се огледайте около вас.

3

Анонимен

преди 7 години

В Германия почна да се чува леко-леко за спирането на помощите, забележете помощи, а не заеми за Гърция. Т.е. те наливат пари в ясното съзнание, че няма да ги видят обратно. Та гърците не знам за каква светлина мечтаят, при положение, че от много време харчат чужди пари. Спре ли крана - закривай Гърция.

2

пенсионер

преди 7 години

''Га яде кифтетата не рива.Сега ривеш,а''

1

Циник

преди 7 години

Еееее...малаки...то не мозе "суфлаки и сиртаки" ...и все друг да ви пласта!Таа свърси веце!