11

Анонимен

преди 7 години

Продължение на 10:В този смисъл, докато не се създадат условия за правилно съществуване и развитие на "реалния капитал", т.н. малък,среден и едър бизнес по същество ще са спекулативни,загниващи и загиващи!Вече 27 г животът доказва,че е така!Крайно време е в управлението на държавата да влязат "реални капиталисти", а не потомствени партийно -политически клатик-ур-исти и бюрократично-административен планктон-юристи,икономисти,финансисти,философи,социолози и т.н. "ART"-исти!БАСТА!

10

Анонимен

преди 7 години

Реалният,истинският капитал са хората с техните знания,умения и опит,прилагани чрез честен и отговорен труд.В и около Япония има само камъни и вода,но напук на българските политици,юристи,икономисти и финансисти са първи в металургията,корабо и машиностроенето,а Швейцария горе в планините произвежда корабни двигатели!Защото са държави с реален,а не с напечатан,банкнотен капитал- като по-евтин за производство в сравнение с това на стъклени куртаци,с които заселниците са залъгвали индианците!

9

Анонимен

преди 7 години

До TonyglСега въпросът е колко ще гласуват за името Заличен :)всичките фенове на *** :)

8

Анонимен

преди 7 години

Много ясно е че с 11 номер е абсолютно неизбираем и е решил че е по добре да се откаже, отколкото да се провали. Явно и в ГЕРБ има умни хора.

7

Анонимен

преди 7 години

Страхувна ли те шефчето бе бате?

6

Анонимен

преди 7 години

Щото герберастите са ***, може да стане грешка при гласуването и да го изберат... А момъкът е в листите само за масовката...

5

без номера

преди 7 години

Да се заличат всички номера от изборните листи, така ще гласуват само тези които могат да четат.

4

!

преди 7 години

Точно така, сега всички оказали се на щастливото число 11/11 ще подадат отвод, защото да не вземе да измести някоя важна мутра

3

Правилно

преди 7 години

Сигурен мандат, ама ще му изпият кръвчицата после да се откаже в името на по-важни за партията...Мъдро решение.

2

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Ай са, да не би да е друга причината ? Кой не иска кифетата в парламентарната лафка?

1

Tonygl

преди 7 години

Сега въпросът е колко ще гласуват за името Заличен :)