15

Анонимен

преди 7 години

И да беше отишла в 14.30 ч. сестрата ще й каже ,че симулира и ще й даде ментови капки. ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ И МЕД.СЕСТРИ са по училищата.Мисля че сестрата се е "отървала" от отговорност със заминаването си от работа.Иначе тя щеще да дава обяснения пред телевизорите.Учителката е била на работното си място , в учителската стая.За неосведомените да поясня ,че учителите имат РАБОТА и в учителските стаи и в дирекцията , и в ресурсния кабинет и при пед.съветник ... а не само в кл.стаи.

14

Анонимен

преди 7 години

Как учителката да разбере, че е имало травма, като не е била на работното си място.

13

Dublin

преди 7 години

PRI slucai na blizuk-padane na kruvnoto I izpsdane v bezsuznanie- ot ""burzata" mi be obiaveno da gi cakam sled dva casa...Zalko za detenceto...Ako tova se sluci v Irlandia-ne mi se misli za kakvi ostavki I sudebni dela bi stanalo...No v Ovchelandia...bez Revoliucia neststa niama da se opraviat

12

Анонимен

преди 7 години

Откъде учителката а разбере, че детето има вътрешен кръвоизлив? Детето се е обърнало към нея, тя го е завела в кабинета на сестрата, но тя е заминала, защото работното време е свършило.Самото дете усеща, че му е зле, но то не знае защо!Причината другаде - тя е в родителите, които възпитават лоши, груби и егоистични, агресивни деца, възпитават ги в незачитане на здравето и живота!Първо са виновни родителите, после всички останали.Първите 7 години! Това е най-важното за човека!

11

до 6

преди 7 години

Какво може да направи една сестричка бе там в този критичен момент. Освен на тебе едно сепуко.

10

Анонимен

преди 7 години

Добре де, това отделение в Пирогов на кацаров ли е или на баща му? Има си директор, има си министър, планирен е ремонта и се почва. За какво е мрънкането?

9

Циник

преди 7 години

Съгласен с коментар 6!Ранното (хипотетично) диагностициране на травмата от медицинско лице - би могло ПОНЕ да съдейства за НАВРЕМЕННОТО обаждане до Бърза помощ...което сигурно щеше да спаси момиченцето.

8

Анонимен

преди 7 години

Министъра да си подава оставката незабавно!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Семерджиев допълни, че детето е било повече от два часа в ситуация на кръвозагуба преди да постъпи в "Пирогов"....Ето за тези 2 безхаберни часа трябва да бъде потърсена отговорност. Линейката е пристигнала колкото и е било възможно бързо. От 14:00 до загубата на съзнание в17:30 някой не си е свършил работата. 2 часа детето е губело кръв. Достатъчно време за да бъде спасено. Докога ще търпим посредствеността да ни залива повсеместно?!

6

Анонимен

преди 7 години

По думите му дори и да е имало медицинска сестра и да е била потърсена в 14-14:30 ч., а не след работното време, то тя е нямало как да окаже медицинска помощ....Това е нагла лъжа и е срам да бъде изречена от здравен министър!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Не се прави, че не разбираш, Az, "меСДестрата" е персонал, който работи в "ТВАРматологията".Силно се надявам да са само печатни грешки, щото като чета сайта, не съм убеден, е коректорите са наясно с правописа... или че изобщо има коректори.

4

Анонимен

преди 7 години

За сведение на "журналистката", правилният словоред е "ритнатото от свой съученик 11-годишно момиче"А иначе министърът е напълно прав. Има трагични ситуации, в които просто нищо не може да се направи.

3

Анонимен

преди 7 години

Ама какво може да направи медик или сестра без нужната апаратура.Не говорете глупости. Стига с тези глупости. Всеки може да извика бърза помощ, стига да иска.

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

Този министър показа ,че не се интересува кое колко струва ,така че е полезен по своему на хората нарочили парите за здраве за свои.

1

Az

преди 7 години

Какво е точно " месдестрата", че нещо не разбрах?