162

да ни каже

преди 7 години

нещо за това как приватизираше България

161

Щирлиц

преди 7 години

Не трябва да се дава думата на един от главните разсипници на България.Никога вече комунисти на власт!Долуууууууууууууууу!

160

Анонимен

преди 7 години

Какъв е тоя *** да нисъветва? Докато не бъдатобесени двама-трима от тезиизмислени политици няма дасе освестят.

159

До 189 (Маке)

преди 7 години

Прав си, не го заслужаваме, ама щом толкова го харесваш ще ти го дадем безвъзмездно да ви управлява измислената държавичка. Ама като гледам дори и без негова помощ на какво икономическо ниво сте, не се учудвам че го харесваш.

158

Анонимен

преди 7 години

Май на другаря антикомунист Костов, женен за партийната секретарка от БКП Елена Костова, всичките му пари са във валута, а всички кредити в левове и иска още една хиперинфлация и фалити на банки, че да върже семейния бюджет.Аз лично на такова БНБ, което проспа фалита на КТБ и приемаше фалшив доклад след фалшив доклад нямам никакво доверие да провежда каквато и да е парична политика.

157

God

преди 7 години

Бордът е именно за правителства като нашите, които ако могат да печатат свободно пари, ще ни фалират с удоволствие. Той беше планиран като мярката, която да се прилага до влизането ни в еврозоната. Тя е пак един вид валутен борд, защото ЕЦБ няма да ни разреши да печатаме евро. *** Ваньо явно иска да си избие загубите от КТБ като падне борда и се девалвира лева. Навремето така някои "другари" направиха доста пари, когато БНБ пусна печатницата на пълни обороти. Кредитните милионери и те намазаха

156

Анонимен

преди 7 години

И като си помисля,че ако Горбачов нямаше такива идеалистически планове то процесите през 80 те щяха да напомнят тия през 50 те.Лек трус и продъжаваме напред.Кому бе нужна приватизацията начената още от Живков и Луканов по нареждане от.Москва .За шепа елит .Дано в Америка стане соц революция и Тръмп да стане първия секретар на новата ком партия. Трябва ни нов Димитров,а не Костов.

155

Анонимен

преди 7 години

Ванка ти нали одавна стана милионер.Какво се хабиш и се тормозиш.Да му мислат тези обикновенните с малките заплати,и пенсионеритес европейски заплати от 150 ЛЕВА.

154

ф

преди 7 години

Ами то ако падне зоната така или иначе борда пада . Впрочем всичко пада както през 89 г.Процесите не ви ли напомнят точно 80 те с целия хаос в държавата,когато Горбачов сложи всичко на пазарни начала и уби нашата икономика за 2-3 годинки като й взе субсидиите в земеделието и промишлеността. Ста на практика същото с плана Юнкер.Големи фанфари ,а накрая ще ни обвиняват в нещо си около еврофондовете и ядец.

153

Анонимен

преди 7 години

Неговия човек Нинова се гласи за властта и тоя се разшава, работата върви към масов обир и грабеж

152

Анонимен

преди 7 години

Расипаха държавата .Сега само заеми и еврофондове.След това ще чакаме доларите да започнат да растат по дърветата.

151

Анонимен

преди 7 години

добре борда даже идеален щото иначе Руските привърженици много харчат > и то харчат невъзращаемо

150

Анонимен

преди 7 години

Костов е Български Сорос.......

149

Живков

преди 7 години

Горбачов провали соц лагера .С неговото преустроство нацвъка сумати хаос по предприятия и в селата.После американците прости си изкупиха изтока. На янките кво да им се сърдиш ,ама на тоя как да не му се сърдиш .И всичко в името на Ленин .Като др Ленин ......Е ето ти ленинизъм -анархия до абсурд.Сталимизма спаси Русия и даде на изтока достоен живот.

148

Маке

преди 7 години

Бугарите не засложавате таков умен човек како Костов , за вас само Борисов да ве закара на дъното, как му викате - Винету

147

Живков

преди 7 години

Горбачов провали соц лагера .С неговото преустроство нацвъка сумати хаос по предприятия и в селата.После американците прости си изкупиха изтока. На янките кво да им се сърдиш ,ама на тоя как да не му се сърдиш .И всичко в името на Ленин .Като др Ленин ......Е ето ти ленинизъм -анархия до збсурд.Сталимизмаспаси Русия и даде на изтика достоен живот.

146

Реджеб

преди 7 години

Да падне ва, и едно евро да стане 5-6 лева какъвто е реалния курс,а не тва изкуствено 1.9558

145

абе Костов

преди 7 години

И ако еврозоната падне ?Всички помним кой спечели от приватизацията .Не и народа . Не всчки са били премиери и са милиардери в долари и евро ,Костов .А тръгна от Ленин и Сталин и ти .Ама не си виновен ти,а Горбачов ,че декомунизира СИВ .....Ако не беше допуснал тази грешка такива като тебе още щяха да са си комунисти в университета.

144

божо

преди 7 години

До Един българинДа, но Жан Виденов не е виновен. Прецакаха го едни хора с куфарчета от световната банка. Идват и му дават списък с предприятия, които да приватизира. Жан им казал:"Абсурд! Не мога да приватизирам работещи предприятия!" И тогава те...................на ви инфлация!Познайте кой още е бил във въпросната делегация от световната банка- голямата демократка Кристалинка!

143

Анонимен

преди 7 години

Колата одавна е обърната,знае се от кои.Сега пътища много.