9

Анонимен

преди 7 години

и като си помисли човек, че камуняките още не са дошли официално на власт .....

8

Не по темата

преди 7 години

Моля Ви! Умолявам Ви!Редактори на dnes.bg, не пишете заглавията си, мислейки, че читателите Ви са ***. Не вярвам преподавателите по журналистика да са ви учили, че правилното заглавие по тази тема е:"Пирогов" на крак: За "кожата" на Детска травматология!Тъжното е, че повечето заглавия в този сайт са такива.

7

Анонимен

преди 7 години

сбъркан народ да искат да им направят ремонт а те да си искат *** ,затова и хубавите болници са частни ,винаги съм казвал ,че като не ти харесва във фирмата пускаш молбата и напускаш

6

Кирчо

преди 7 години

споко, далавераджията зъбен "лекар" ще се справи със здравеопазването!

5

Анонимен

преди 7 години

Няма път когато БСП командва и да няма хаос в държавата. Няма такъв случай! Но простия български народ, с късата памет, точно това заслужава - хаос, мизерия и нищета. Това е справедливата цена, която всеки плаща с глупостта си.

4

Анонимен

преди 7 години

докторите на 99,9% са печалбари пука им за децата интересува ги да минат по бързо визитация и бегом на другото работно място

3

Цецо

преди 7 години

Поредният абсурд, не стига, че вече лекари не останаха, ами и това!!! Кой ще лекува децата ни, хора???

2

Анонимен

преди 7 години

Ето ви най простия пример какво представлява БКП-БСП в управлението. Др. Нинова , др. Радев и др. Герджиков за има няма месец направиха пълна анархия в Държавата . Всичко това с една единствена цел да отмъщават на ГЕРБ , а в същтност тормозят хората .

1

Веселин

преди 7 години

БСП,БСП,БСП.....ТО ТОВА ВОДИ САМО,НАПРЕЖЕНИЕ И ГЛАД СЛЕД ВРЕМЕ......