63

Анонимен

преди 7 години

За да си милиардер в конкурентна среда като американската икономика, няма как да си ***, какъвто го изкарват Тръмп, при увеличаване бюджета на армията, няма кои да ги догони поне едно десетилетие, там са най върховите технологии в света. Въпреки прехвалването на бащицата Путин, американците си остават спортуващи перфекционисти, а руснаците пияници и мърлячи.

62

ПАТОКА ДОНАЛД

преди 7 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ТОЗИ ХАМЕРИКАНЕЦ ОТ НЕМСКИ ПРОИЗХОД ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЪДЛЬО КОЙТО ОБЕЩАВА ЕДНО А ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО-КАКЪВТО И БЮДЖЕТ ДА ИМ ДАДЕ КРАВАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА БИЯТ РУСНАКА ПО НИКАКЪВ НАЧИН, ДОБРЕ ЧЕ СА ДАЛЕЧЕ И СИ ДРЪНКАТ ОРЪЖИЯТА АМА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СА МНОГО ЗЛЕ-ВМЕСТО ДА ВЪРВЯТ КЪМ МИР ЩЕ ПОДПАЛЯТ ПАК НЕКВА ВОЙНА-ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ-НЕ СА ХОРА, А АНТИЧОВЕЦИ-АНАТЕМА!

61

ШибиРиби

преди 7 години

Чета горещи анализи тукана, са чуда що анализират сичката световна ситуациа и не ръснат малко аналис на родна почва аджиба литне малко самолет над граф игнатиево. Но замълчи сърце хаха

60

ASD

преди 7 години

Доколко изливането на повече пари във военния бюджет, ще подсили американската армия е спорно, защото 90% от парите отиват за поддръжка, консумативи и заплати. От друга страна новите военни разработки като Ф-35 и "Зумволт" са крещящо скъпи и със съмнителна реална бойна ефективност, като по някой показатели отстъпват на по-стари образци американска военна техника.П.П.Моето мнение е че Тръмп е поредния ***, който ще ускори съсипването на САЩ.

59

ASD

преди 7 години

Обама удвои външния дълг на САЩ, и така успя да достигне положението в което общия държавен дълг на САЩ е ТРИ ПЪТИ по-висок от БВП - технически фалит. Силно увеличение на военния бюджет на САЩ е невъзможно, при дадената ситуация, освен ако не иска постигане на бърз ФАЛИТ. В което Тръмп има богат опит.

58

ШибиРиби

преди 7 години

Е то военния бюджет в хубавите страни си е чист гювеч. Беемвето е вълк в офча кожа, демек готов танк, форда и той, въпроса е ладата и волгата какво са, една канавка не прескачат без да се счупят.

57

Жибор

преди 7 години

Увеличението дори да беше географическо а не историческо,пак ще скъса гьона на Путинистите и ще ги прати в Девета глуха а шефа им- в доживотна оставка!

56

Анонимен

преди 7 години

За 2015г. около 2500 човека се отказаха от американско гражданство. За 2016 са над 5 000. Колко ли ще бъдат за 2017? В Щатите толкова ли не могат да разберат,че са бита карта и влагат огромни средства за "отбрана", разбирай налагане на техните интереси. Някой да е чул да ги нападат? Колкото те натискат, с толкова ще се увеличава борбата против тях.

55

Берлин

преди 7 години

Обама намали военния бюджет, а Тръмп ще го увеличи драстично. Въпросът в задачата е кой е агресивният и опасен президент? :)))

54

До 85

преди 7 години

Препарати за вана ли имаш в предвид?

53

До 84

преди 7 години

Ти да не си адепт на Роската от Плевен. С флотилията ще разбиете всеки враг но първо трябва да спрете наркотиците, че няма да ви остане мозък от толкова препарати.

52

Анонимен

преди 7 години

Бубек, не се кахъри за американската военна машина. Добре смазана е и е в състояние да приключи с руската за по-малко от месец.

51

Боби

преди 7 години

Тръмп разбира че повече от 80% от бюджета се харчи за разните там видове логистика - американецът не може да няма "макдоналдс" в базата в "тамбукту" примерно. Обезщетения, ако служиш 5 години ти се плаща университета и прочие.Ако погледнеш само състоянието на ВВС ще се уплашиш. Флота поръчва Ф-18е/ф и изважда от консервация ф-18а/б защото няма достатъчно налични самолети докато прословутия ф-35Б/С стане готов за бойно ползване.

50

Smurf

преди 7 години

Язък за шампанското дето го пиха в руската Дума.

49

Анонимен

преди 7 години

Краваският *** мучи.

48

Анонимен

преди 7 години

С какво ще стане историческото увеличение този ***, с нови заеми? Или ще наложи високи данъци на американските фирми които произвеждат в Китай, как ще стане, а?

47

Животновъд

преди 7 години

Докато има пияни руски *** ще има и кравари.

46

хихихи

преди 7 години

Краварските *** скачат като жаби.

45

хахаха

преди 7 години

руските *** ще се наaкaт

44

пуканки

преди 7 години

Сега нашите руски дупелизци изпищяха на умряло.