6

до 26

преди 7 години

Очевидно ти си проверил, лекувай си хомосексуализма докато е време!

5

Grom

преди 7 години

Имал съм възможност да сравня своя паспорт с такъв на Великобритания, Италия и Чехия. Нашите страхотни, изискани, с приятна графика и особено на страницата със снимката и данните - с доста защити. А от последните партиди са вече и с чип в задната корица.Другите 3 нямаха тази естетическа красота, а да не отварям дума за уж-защитите при снимката.Още като въведоха новите ни парспорти с чип, бяхме ако не първата, то поне една от първите държави в Европа с този вид паспорти.

4

Анонимен

преди 7 години

През ръцете ми са минали милиони паспорти за 30 години. Твърдя,че статията е лъжлива. Нашитуе паспорти са добре защитени и изготвени по еврообразец. Имат всички защити, които имат и паспортите на другите страни. Може да се сложат още защити, но тогава изготвянето на паспорта ще струва много скъпо. Сигурен съм,че извода за незащитеността на паспортите ни е за да се принудим да купим някой западен патент, машини или консумативи за изготвянето на "по-защитени" паспорти.

3

Идиот

преди 7 години

Пълни глупости! Където и да сме пътували в Европа или извън нея, при проверки няколко пъти проверяващите са ни казвали,че имаме едни от най-модерните и добре направени документи.

2

Анонимен

преди 7 години

Най сигурната гаранция за български паспорт са наяколко въпроса на Български език. След това, ако има мълчание или някаква неразбираема реч, документът се отнема, независимо дали е истински или фалшив.

1

Иван Пешев

преди 7 години

Онези хрантутници дето форсираха смяната на личните документи щото щели да бъдат по защитени да вземат позиция не да се изнизват като пръдливи.