7

Пешо*

преди 7 години

Изненадвам се, че се съобщи.В оня район стават такива неща често.В св. Троица пък, преди 6 години, нощес в 1 и нещо - крясъци, стрелба, запалва се кола, от нея още една и гръмват и двете. На сутринта дойде паяк на застраховател и ги вдигна. Нито полиция,нито пожарна, нито в новините. И така до днес.

6

Анонимен

преди 7 години

АМА да разбира се, че автомобилите сами започват да горят посред нощ и запалват тези до тях.То това е естествен процес при употребата им.Това дето го говорят, че има качество и гаранции и съответните тестове ги потвърждават - това са неточно написани документи...Бих желал да повярвам, че причината е в електроавтомобилите, но просто в БГ всичко е подвъпрос. Затова по добре да вярваме на документи, а не на приказки.

5

Анонимен

преди 7 години

да не се окажат че двете коли не са били електромобили, а дори не са били хибриди а просто им паднал акумулатора и някой давал ток и от късно пламнало и друго? :)

4

Анонимен

преди 7 години

Според бгмапс срещу блока има Дом за настаняване на малолетни и непълнолетни. Никоя версия не трябва да се изключва.

3

Боли ме.....

преди 7 години

шпека. Нали са застраховани.

2

Crow

преди 7 години

Жителите на блока предполагали... Простия човек ще си каже, я да обвиним електрическите автомобили, сякаш при другите е по-малко вероятно да дефектира, я газова уредба или някоя друга неизправност, да не говорим, че преди време имаше палежи на автомобили. *** за Бай *** новите технологии винаги са съмнителни :)

1

Анонимен

преди 7 години

По скоро е умишлен.