44

До Стефан 45

преди 7 години

Най-оплювани са изборните длъжности защото повечето тайно се надяват да заемат такава,а и защото не мислят че заелите такава я заслужават. Не знам от дали някои е давал 200 бона но знам че за по-предните избори за парламент за водач на БСП в Ямбол цената е започвала от 40 бона. Колко е стигнала нямам информация. Предполагам че ако не всички то повечето партии си имат ценоразпис.

43

Ах

преди 7 години

За дисциплинарно уволнение май не се полага обезщетение?

42

бай ганю

преди 7 години

достойните които не са крали и заобграждали с офшорки сега отиват на борсатанагушилите се облажили от властта отиват на вилата на егейско морекои ли от тях заслужават аплодисменти ?

41

Анонимен

преди 7 години

До стефанЗнаеш ли какъв е ритуалът когато се избере Папа? Пита го :- Искаш ли да станеш папа ?- Не.- Искаш ли да станеш папа ?-Не-Искаш ли да станеш папа.- Ами добре,хайде.От мен да мине,щом толкова настоявате един вид.Та и нашите депутати и кметове са така явно. Не искат,ама като ги помолиш отстъпват,от добро сърце.За папата,трябва да внимващ,да не кажеш "Не" при третия път,че тогава изборът се анулира.

40

стефан

преди 7 години

Най - оплюваните в тази държава са хората избрани с избори, кметове, депутати и съветници. И знаете ли защо??? Защото са на мандат,от тази дата до тази дата, "от дя накъдя комшията ще е кмет " !!! Българина завижда и шопската поговорка " Аз не искам да съм добре, аз искам комшията да е зле". Никой да не си мисли, че лесно се става кмет, съветник или депутат, вие вярвате ли, че някой дал 200 000 лв. да си плати мястото, защото аз не вярвам????

39

Диди

преди 7 години

Екакво му е мъчното. Търсят си работа хората. Не разбрахме какво стана с хората на БСП. Те в нелегалност ли излязоха . . .

38

Анонимен

преди 7 години

Да му мислят тези,които нямат професия.Цецка например е лесна. Качествени стругари се търсят много. Под 2000 лв,няма да падне.

37

Анонимен

преди 7 години

Явно закона е такъв, хората се възползват и с право. Но не е нормално на борсата на плащат два пъти повече от на трудещ се. Това само у нас го може.

36

Анонимен

преди 7 години

като се регистрираш в бюрото по труда не получаваш обезщетение , дава ти го нои - ако си работил де .

35

Анонимен

преди 7 години

До Х12Мислиш ли че като пишеш от различни имена мнението ти тежи повече. Май ти си на хапчета е имаш проблем с раздвоение на личността. Ако това твоето може да се нарече личност. Има две причини да няма доволни хора около тебе или пречупваш всичко през злобния си поглед и изпразнено от съдържание ежедневие или цялото ти обкръжение е от хора със злобни малки душички с които се привличате

34

ВЪПРОС

преди 7 години

ТИЯ КЪРЛЕЖИ -ДЕПУТАТИТЕ ПАК ЛИ ЩЕ ГИ ХРАНТУТИМ ?

33

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

КАКВО БЮРО ПО ТРУДА...??? КАКВИ ПЕТ ЛЕВА??? НАЛИ РАБОТНИТЕ МЕСТА НА ДЕПУТАТИТЕ ИМ СЕ ПАЗЯТ ДО ЗАВРЪЩАНЕТО ИМ. ИЛИ КАТО РАБОТЯТ ЩЕ ВЗИМАТ ПО-МАЛКО ПАРИ ОТ ТЕЗИ КОГАТО СА НА БОРСАТА...

32

Х12

преди 7 години

До Анонимен 21интересно ми е, брато, на какви хапчета си.. ти май освен Планета Пайнер - друго не гледаш. Гаранция че нямаш повече от 22 години

31

М

преди 7 години

Аууууууу, УЖАС!!!! Ами сега????

30

Анонимен

преди 7 години

До ММНе се учудвам че около тебе няма доволни жени. С тоя злоба и негативизъм няма и да има

29

****

преди 7 години

Питам се защо кандидат парламентаристите не се кандидатират от местата по местоживеене и околностите,а се кандидатират от другият край на България,защото там откъдето са, ги знаят що за по......я..ри са и,че нямат шансове да влязат в парлсмента,и докато това не се отмени,кандидатите да имат право да бъдат избирани от районите по местоживеене,ще влизат само лъжливи б......ци.

28

Анонимен

преди 7 години

Защо тези които имат фирми имат право да се регистрират в бюрото или да работят държавна работа.

27

ММ

преди 7 години

До Анонимен 21май ти трябва да излезеш от "Пайнер" и да пораснеш, за да разбереш, че като се казва "жена" нямам предвид момичета от 16 до 25 години. А ти май наистина трябва да пораснеш преди да даваш мнение, защото "доволните жени" за които ти говориш освен във фейсбук и чалга дискотеките - навън отдавна ги няма

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Ми веднага се вижда кой е злобния. Израза "тъпо животно просто" показва колко ти е интелектуалния капацитет. Освен в мола, ходя на театър, кино, разхождам се в парка. Ти като кибичиш само пред компа няма как да срещнеш хубави хора, тука може да срещнеш само злобни форумни герои и себеподобни

25

Анонимен

преди 7 години

Трябва да им дадат и помощи,горките те...Откраднали са тоолкова мноого,че ще им стигне до 10 коляно.