116

Deni

преди 7 години

Страхотно е,че идват истинските мъже. Много п е дали има между християните.

115

Хейтър Тролев

преди 7 години

!? Какви измислици са тези за приобщаването на чужденци в България - 3-4 милиона българи не можаха да се интегрират в собствената си държава , и все ми е на ума ,че чужденците ще дойдат и ще вземат да се издържат хахах ще стоят докато им се плаща и е наготово ,

114

Анонимен

преди 7 години

До Сириец 123Че като ваши "градове и села много по подреден и по чист" чий го търсите тук? Война било! Че да не сме я започнали тази война ние? Оправяйте си се, ние какво сме ви длъжни? Освен това има 57 страни в света ВАШИ, по произход, религия, "култура" (ако може така да се изразя!) - отивайте там! Ние спокойно можем да преживеем и без вашето (абсолютно нежелано!) присъствие!

113

Башка Луд

преди 7 години

Не бежанци, емигранти! Това са завоеватели! Защо не се борят за родината си, ами налитат на европа?Исляма е зараза, която залива света.Сега се правят на нещастни, после почват да искат и накрая те колят ако не си от тяхната вяра! Тоя Али баба, имал няколко сина, те тука в Европа били. Питам, колко от тях са се сражавали плотив ислямистите?

112

Толерастия

преди 7 години

Хахаххааа.......В един друг сайт има заглавие: Само десетина души подкрепиха махарамадарското семейство!!!

111

ужас

преди 7 години

Това в ляво с черната качулка е призрак. Лицето е прозрачно!

110

Бг за българите

преди 7 години

Кмета е истински българин!!!!!!А тук на снимката 3 - *** човека? Да взимат семейството - по 3 месеца да го издържат!

109

Лош кмет

преди 7 години

Заселването на такива чужденци на територията на България се урежда от Постановление 208 на МС от 12 август 2016, прието от Правителството на ББ. Според него КМЕТЪТ е този, който подава заявление за интеграцията им. Всичко зависи еднолично от него. Той решава дали да ги приеме или не.Ако се съгласи, е длъжен да осигури жилище на чужденеца и семейството му, да предостави материална и финансова помощ за посрещане на основните им битови нужди, да заплаща здравните им осигуровки и пр., и пр. ...

108

Handel

преди 7 години

Събитието били организирано чрез Facebook? В Елин Пелин? Където като кихнеш в едини храй на града на другия ти казват наздраве? Познайте от един път колко от подкрепящите са дошли за пръв път през живота си в елин Пелин.

107

none

преди 7 години

Тъжно е че Българя е скована от толкова много омраза!

106

Анонимен

преди 7 години

Е, па оти ги не щат? Я, каков е чиче Джабер - сАщински нашенец, от радомирско! А, па буля Джаберица, ***'ни й забрадката - баш като казиченка си е. :)

105

Стефан П

преди 7 години

Къф сириец, кви пет лева това е *** не му се връзвайте, уж не знае български а пък какви дълги коментари пише- и то с ключови думи

104

Анонимен

преди 7 години

Избори идат, плаща се. Ако трябва - утре ще излязат други с други плакати. Кметът е прав и правилно действа.

103

Анонимен

преди 7 години

Може ли снимка от протеста? Тримата с плаката са ясни. И те са като тапетоносеца, ама да видим и другите отЕлин Пелин!

102

Анонимен

преди 7 години

Каква подкрепа са трима души на мегданя? Фалшиви новини!

101

Анонимен

преди 7 години

колко плащат, да отида и аз ?защо не се сетят за пенсионерите.. 80 лв пенсия , това не е ли ГЕНОЦИД ?

100

Сириец

преди 7 години

Ако ние *** и вие такива. Що плъзнали по Европа да работи а не стои тук. Лъже и взима помощи на европа. Сириец много по работен от българи, наши градове и села много по подреден и по чист преди война.

99

До Сириец

преди 7 години

100% си прав пич, но не те искаме тук , върви си.

98

И. Петков

преди 7 години

Връщай се в сирия, като не ти харесва тук!Храним ви, поим ви ако почнете да си го плащате сами ще избягате от тук защото сте *** и само знаете да смучете от хората. На нас никой не ние подарил свободата- питай руснаците и американците и ходи да се таковаш с другите като теб-тук не си нужен!

97

Сириец

преди 7 години

Туй булгарити има и добро човек сред тях, но повечето голямо мижитурка, по селата смрад дупки и мизерия. Роми убиват баби. Преди Америка да ни разбута на държава. Сирия беше рай спрямо тук. И още нещо вика на нас защо не бори за свобода, все едно че вий борили аз своя. На възтаний против турци едва по 2-3 села се вдигал.