17

Циник

преди 7 години

Не бих имал против - мигранти от Китай , Япония...само да не са мюсюлмани! Четох скоро в един немски форум следния коментар:"Докато са нови...и малко....муслитата са хрисими, и кротки....станат ли повече се започват искания, и претенции! Започва съсздаването на "периферни общества" (пример Берлин-Кройцберг), където на дневен ред - е шериата, убийствата на честта (братя колят сестрите си - заради неподходящ приятел)...А тези които сега идват - не са 3то поколение турски гастарбайтери...а фанатици

16

Edna

преди 7 години

До Анонимен 17Ако нелегално премина границата БЕЗ документи за самоличност, в която и да е страна - къде мислиш, че ще ме натикат? Ако пък ида в Афганистан - не ми се мисли, какво би ми се случило... Не се прави, че не помниш какво се случи с двамата български шофьори на камион - отрязаха им главите като животни. И хората си бяха с документи.. Бе какъв човек си ти, на черното бяло да казваш!

15

Анонимен

преди 7 години

Тези "деца" защо не приемат Християнството? Защо? Какво учат и на какъв език? Разбират ли поне нещо или са вече с промити мозъци от исляма? Всичкото това което изглежда миличко и невинно утре ще порасне и ще сее семето на най-гадната религия на света! Те от деца се обработват, че ние християните сме неверници и не заслужаваме да живеем. Ето защо убиването ни е оправдано от гнъсният им Аллах. Всичко трябва да се върне, един да не остане, защото утре ще надигнат глава и ще колят.Те само това могат

14

Анонимен

преди 7 години

KAKAV PREDMET IZU4AVAT V BULGARSKITE U4ILI6TA ? TUK NE SE PREPODAVA KORANA, VZRIVNI USTROISTVA, SHARIAT ZAKON, ZABULVANIA I PRI4IE.... KAKVO IZU4AVAT MI E INTERESNO ?

13

Циник

преди 7 години

"Непълнолетният" Хюсеин К. от афганистан - изнасилил , и убил студентката във Фрайбург ( по особено жесток начин) бил настанен в "приемно семейство" ! След убийството лекари специалисти са категорични - "непридружения юноша" без документи за самоличност...е на възраст между 22 - 25 години! Чета коментарите..и се дивя!Ако България ще се превръща във втори Кабул..или Пешавар - мисля по-добре ще е тихичко да си измрем - поне ще ни запомнят като българи - с обособена култура, и история!

12

Анонимен

преди 7 години

До EdnaНе са пещерняци, нито нееандерталци,това са хора като нас.Агресивни са, защото ги държат затворени като животни. И нямат възможност за нормален живот.Ако са свободни и им се даде възможност за нормален живот, няма да се бунтуват.Теб да те натикат в такива лагери????

11

Edna

преди 7 години

До АТАКИСТ 11"Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци само срещу поддръжка"Тъй ще ти я поддържат, че свят ще ти се завие, не виждаш ли какво стана в лагера в Харманли-чисто, топло, хранят ги, те разбиха и разрушиха всичко. Пак им направиха ремонт-запалиха помещенията си. Началникът на лагера се изпусна и каза, че били свикнали да палят огън в стаите. ПЕЩЕРНЯЦИ! Добре поне, че не избиха жените, дето им слугуват и им готвят наготово.

10

Анонимен

преди 7 години

За съжаление тези "деца" са расли при такива условия, че след осмата си годинка не са деца, като нашите. Те на 18 вече имат поне по едно дете от 13-годишните си жени.Имаше случай на някакъв талибан в Швеция, който ги прилъгал, че е на 16 г., а всщ. бил подкарал двайсет и няколко. А социалите го пратили в дом за деца до 18 г.

9

Борислав

преди 7 години

Ние българите предадохме България.Сега бежанците ще я заселят, владеят, и съживят. И ще я обичат и пазят повече от нас.Защото ние българите сме мрша, долен и мрсен народ от генетични роби.Това е истината, съжалявам.

8

АТАКИСТ

преди 7 години

До АнонименКой ти дава право да говориш от името на всички? Аз искам бежанците, и не само аз.По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и цгани.Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци само срещу поддръжка.

7

Анонимен

преди 7 години

До Петятеб май скоро мъж не те е поглеждал,та нещо си се размечтала.

6

Анонимен

преди 7 години

До Една жена"Пристигат някакви брадати дангалаци и заявяват, че са "деца" по на 15-16 г."Е да, но такива са ни порили пет века, и българките са раждали от тях.И затова са ни променили генетично.Отдавна не сме онези българи, като през Първото или Второто Българско царство.

5

Петя

преди 7 години

Хубави момчета са, малко мypгaви, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.

4

Анонимен

преди 7 години

До ПатриотИ дано и роднините си дад доведат.-----------ти какъв си по народност,бе? или просто си сбъркан?

3

Анонимен

преди 7 години

За толкова години куп пари се исипаха от нашите джобове да интегрираме братята в маалите ,а те едвам говорят български ? Как ли ще се интегрират бежанците които дори не знаят кирилицата? Важно е да се дават пари за да има от къде да се краде.

2

Една жена

преди 7 години

Пристигат някакви брадати дангалаци и заявяват, че са "деца" по на 15-16 г. Документите им били откраднати, телефоните-не. Пращат ги при изоставените деца в соц. домове, пази ги нощем една учителка! Познайте какво е въпрос на време да се случи! Щели да им "валидират" учебната година-те български не разбират, ние зорлем дипломи ще им даваме! ПОТРЕС!

1

Патриот

преди 7 години

Мисля че обезлюдените български села и градове биха били чудесно място за тези хора.Буха влели нова сила и живот в мртвата ни Родина.Дано да ги заселват и дано те да искат да останат.И дано и роднините си дад доведат.