9

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах камикадзето от умерените или от неумерените "демократични" опозиционери е!?Може пък да е един от ония 5-***, които ЦРУ обучиха за около $50млн.

8

До Боби

преди 7 години

А турците, само в Ел Баб ли действаха:-):-):-)От кога Русия е там??? И колко напредна за толкова време. Турция от кога е там и колко напредна за толкова време, при положение, че и вътре в страната се бори с терористи?!!!А за сащ и запада хич няма да спомена от колко време са там, за какво са там, кой създаде и подкрепя ИД...

7

Анонимен

преди 7 години

Официално от година и половина, неофициално от 5 години Боби.

6

Анонимен

преди 7 години

Руснаците се мъчеха 3 години с Алепо, а турците взеха АлБаб за 3 месеца.

5

Анонимен

преди 7 години

Отчаянието на победения.

4

Анонимен

преди 7 години

"Вече колко време руснаците и правителството не успяват само да разминират града нали се сещаш че в града всичко се прави ръчно. Да не говорим за Ток и Вода. Попадали са на капани бомби по 300-500 кг взрив заложени на едно място."Е всичко това не важи ли и за Турската Армия?:-)Еее Боби, значи...турците нима носят водата и тока в джоба си:-):-):-)

3

Анонимен

преди 7 години

Колко държави знаете, която от една страна вътре в държавата си от една страна извън нея да се бори с терористи, от една страна Гюленисти, да ти намалят нарочно кредитния индекс и тн.? Но при таково положение развитието на държавата било то в производството, било то проектите, било то безплатното здравеопазване и образование да продължава и цените на стоките да са същите... минимална брутна заплата 1777 лири...Ако беше например Гърция щеше да фалира май а? Или България?Турция била некомпететна:)

2

До Боби

преди 7 години

Боби мигрантите, които минават във вашата срана от какъв политически чадър се подкрепят...те някак си намират да се камофлират! Ал Баб вече е взет...И да са толкова пространство колкото си казал ти:-):-):-)КАЖИ МИ ДРУГИТЕ С ГОДИНИ КОЛКО КВ М НАПРЕДНАХА??? "С ГОДИНИ" нито един кв метър!!!!!!! Е лошо ли бе човек...да се върнат от лагерите тези хора там в освободените пространства!

1

До 1

преди 7 години

"ниска подготовка и компетентност на турската армия"Трябваше там да заминат бг армията с напредналата си военна технология, която е с най-висока подготовка и компетнос за превземе града за аламинути:-)АБЕ ЧОВЕК ДРУГИТЕ ОТ КОЛКО ГОДИНИ НИЩО НЕ НАПРАВИХА, Турската Армия влена да подкрепи свободните сирийски бунтовници и за няколко месеца освободи голямо пространство от ИД. При положение, че от една страна се бори и вътре в държавата с терористи от ИД и пкк! От една срана пък строят стена в Сирия