8

Чикън

преди 7 години

Ха-ха, единствената радост на столичните фалити е неуспехът на Лудогорец.Аз мисля пък, че Лудогорец надгражда и се представя все по-успешно всяка година. Щеше да е добре и фалитите да играеха в Европа, ама те обикновено са до предварителните кръгове. P.S. Сега историците от София ще започнат да ни припомнят за 68-*** година.....

7

Анонимен

преди 7 години

Тия селинджър май много на сериозно се взеха.Имали високи цели...ама в родната футболна ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Лудогорец играха безобразно слабо вчера. 20 удара към врата, като 18 от тези 20 удара минаха на 10-20 метра от вратата. Само 2 удара в очертанията на врата - и ако това е повод за гордност?

5

slovenia

преди 7 години

Копенхаген- Лудогорец 0:0Пирин-Левски 1:0.

4

есхач

преди 7 години

Проблема е в слабото ни първенство. Защо са ни 16 отбора след като 11 фактически са във фалит. 10 отбора 4 пъти да се срещат помежду си. Мачовете за купата само в 1 мач. 2 играчи до 21 години по време на мач 3ма за купата.

3

смЕх

преди 7 години

С какво се гордее пък тоя до миналата година още вървяха по инерция благодарение на Стоев сега е видно ,че са тръгнали на долу и все още са първи в първенството ни защото другите са слаби ,а не че те са силни.

2

Анонимен

преди 7 години

Много ми е мъчно за отбора на Лафка!

1

don

преди 7 години

егати и постижението шампионска титла и купавсе идно на умрял нож да вадиш.лудогорец е пречка за развитието на българския футбол. още 50 години няма да има национален отбор по футбол.Като проект и ноу - хау е добре но не е за развитие в нашата страна където целия народ е бедн. Колко български футболиста играят в него..Въпроса е кога Лудогорец ще последва пътя на ЦСКА и ЛЕВСКИ и там неща не са цветущи . Братята съсипаха БМФ и Варненска корабостроителница е за какво говорим